ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ: Έγινε και αυτό το… ΕΥΤΡΑΠΕΛΟ σε αγώνα της πρεμιέρας

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ: Έγινε και αυτό το… ΕΥΤΡΑΠΕΛΟ σε αγώνα της πρεμιέρας

Και όμως έγινε και αυτό σε παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας της σεζόν 2020-2021.

Συγκεκριμένα, φίλαθλοι της ΑΕΛ που βρέθηκαν την Κυριακή (23-08-2020) στο Μακάρειο Στάδιο το ανέφεραν στη στήλη και σας το μεταφέρουμε και εμείς…

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα του παιχνιδιού Ολυμπιακός-ΑΕΛ στο Μακάρειο Στάδιο, ενώ φίλαθλοι της Λεμεσιανής ομάδας εισήλθαν από την είσοδο που μπαίνουν συνήθως οι φιλοξενούμενοι οπαδοί στο γήπεδο της Λευκωσίας, είχαν οδηγίες από τους ταξιθέτες όπως καθίσουν σε ένα συγκεκριμένο μέρος, περιορισμένου χώρου της κερκίδας.

Τότε υπήρξε κάποια… αντίδραση από μέρους των φιλάθλων της ΑΕΛ, πως είναι δυνατόν με τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί και με βάση το πρωτόκολλο, να περιοριστούν οι φίλαθλοι σε ένα κομμάτι μόνο της κερκίδας και τότε οι ταξιθέτες τους ανέφεραν ότι μπορούν να καθίσουν σε όλο το μέρος της κερκίδας που δίνεται πάντα στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας στο Μακάρειο Στάδιο κρατώντας κάποια απόσταση μεταξύ τους.

Σ.Ν.

The post ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ: Έγινε και αυτό το… ΕΥΤΡΑΠΕΛΟ σε αγώνα της πρεμιέρας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Σε μια περίοδο, όπου οι εξελίξεις στο κυπριακό, δεν είναι ευοίωνες, η κίνηση από πλευράς της ΕΕ για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου, προστίθεται σε μια αλυσίδα γεγονότων που οδήγησε στην επιλογή του Γιοχάνες Χαν, ο οποίος ουσιαστικά θα είναι η φωνή των Βρυξελλών, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE