Σοβαρό τροχαίο: Τρελή πορεία οχήματος 25χρονου – Ακινητοποιήθηκε σε χωράφι βάθους 25 μέτρων – Η κατάσταση της υγείας του

Σοβαρό τροχαίο: Τρελή πορεία οχήματος 25χρονου – Ακινητοποιήθηκε σε χωράφι βάθους 25 μέτρων – Η κατάσταση της υγείας του

Γύρω στις 11.40μ.μ. χθες, ενώ 25χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στον νέο αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Τσερίου, παρά το σκοπευτήριο.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε κιγκλίδωμα του δρόμου, να βγει εκτός αυτοκινητόδρομου και να ακινητοποιηθεί σε παρακείμενο χωράφι.

Ο 25χρονος απεγκλωβίστηκε από το όχημα από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεραπόντες ιατρούς ως κρίσιμη.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμειας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE