Η συναυλία που θα ξεσηκώσει - Το απόλυτο hotspot του Πρωταρά κάνει grand opening - Ποιον τραγουδιστή θα φέρει;

Η συναυλία που θα ξεσηκώσει - Το απόλυτο hotspot του Πρωταρά κάνει grand opening - Ποιον τραγουδιστή θα φέρει;

Το αγαπημένο hotspot στον Πρωταρά υποδέχεται το καλοκαίρι με μία συναυλία που υπόσχεται full διασκέδαση.

Το Nava Seaside κάνει grand opening με Θοδωρή Φέρρη.

Ο Θοδωρής Φέρρης, o επιτυχημένος καλλιτέχνης με το εντυπωσιακό ρεπερτόριο και τα αμέτρητα sold out live, κοιτάει το κοινό «Κατάματα» μέσα από μία μοναδική καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο.

Μέσα από το «Κατάματα Tour», μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών της Panik Live Productions, ο Θοδωρής Φέρρης θα χαρίσει συναρπαστικές μουσικές στιγμές.

-Σάββατο 7 Ιουνίου, Nava Seaside, Πρωταράς.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00.

Για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο 22777744.

Εισιτήρια: www.navaseaside.com

 

*Με πληροφορίες από το CheckInCyprus

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE