ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Είδε τον δράστη και τον περιέγραψε ο 40χρονος Παναγιώτου – Έβαζε το χέρι στην τσέπη…

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Είδε τον δράστη και τον περιέγραψε ο 40χρονος Παναγιώτου – Έβαζε το χέρι στην τσέπη…

Μαρτυρία και περιγραφή του δράστη της σε βάρος του δολοφονικής απόπειρας, έδωσε ο 40χρονος Παναγιώτης Παναγιώτου, άλλως «Γλύκας».

Του Φάνη Μακρίδη Ως γνωστόν, το θύμα της εγκληματικής ενέργειας, αργά το απόγευμα της Δευτέρας (20/11) δέχθηκε τρεις σφαίρες στην πολυκατοικία όπου βρίσκεται το διαμέρισμα που διαμένει, στους Αγ. Ομολογητές. Θυμίζουμε ότι ο Παναγιώτου, είχε σταθμεύσει το όχημα και κατευθυνόταν προς την είσοδο της πολυκατοικίας όταν δέχθηκε την επίθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, φέρεται να ανέφερε στους ανακριτές ότι είδε ένα άγνωστο πρόσωπο να κινείται σε διάδρομο στην είσοδο της πολυκατοικίας. Ο Παναγιώτου αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο να γίνει επίθεση εναντίον του. Κι αυτό γιατί είδε τον δράστη να βάζει το χέρι στην τσέπη. Η συνέχεια λίγο-πολύ είναι γνωστή. Ο δράστης ανέσυρε πιστόλι και πυροβόλησε τον 40χρονο επανειλημμένα, με τρεις σφαίρες να πλήττουν τον τελευταίο στο σαγόνι, στον λαιμό και στην ωμοπλάτη. Η μια σφαίρα όπως πληροφορούμαστε έχει αφαιρεθεί από τον οργανισμό του Παναγιώτου, ενώ οι ιατροί δεν έχουν λάβει την τελική τους απόφαση κατά πόσον θα γίνει εγχείρηση για να αφαιρεθούν και οι άλλες δυο. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Αναφέρθηκε σε ονόματα δραστών και ηθικών αυτουργών ο «Γλύκας»  ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Η πορεία του “Γλύκα” μετά την δολοφονική ενέργεια εναντίον του μέσα από ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Η κατάσταση της υγείας του 40χρονου Παναγιώτου – Εκτός κινδύνου – Επιφανειακό το τραύμα στον λαιμό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Μπαίνει χειρουργείο o Π. Π. – Πού τον έπληξαν οι τρεις σφαίρες – Φονική επίθεση και το 2008 στον Διγενή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 40χρονος δέχθηκε τέσσερις πυροβολισμούς όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητό του Απόπειρα φόνου – Τέσσερις σφαίρες εναντίον του  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top