ΛΕΜΕΣΟΣ: Πέρασαν χειροπέδες σε 35χρονο εκπαιδευτικό έξω από σχολείο για υπόθεση ναρκωτικών - Δόθηκε πληροφορία από το αεροδρόμιο της Ελλάδας για ύποπτο πακέτο

Για εμπλοκή του σε υπόθεση ναρκωτικών συνελήφθη την Τετάρτη 22/11 35χρονος εκπαιδευτικός, κάτοικος Λεμεσού.
Ο 35χρονος, φέρεται πρόσφατα να ταξίδεψε στην Ελλάδα για να διευθετήσει την αποστολή δέματος στην Κύπρο, στο όνομα άλλου παραλήπτη, σύμφωνα με πληροφορία που εξασφάλισε η ΥΚΑΝ.
Συγκεκριμένα στις 15 Νοεμβρίου, έγινε αναφορά από το Αεροδρόμιο της Αθήνας για δέμα που περιείχε περίπου 5 κιλά κάνναβης το οποίο προοριζόταν να ταξιδέψει στην Κύπρο. Όταν το δέμα έφτασε στη Κύπρο μέσω Ελληνικής ιδιωτικής εταιρείας κούριερ, μετά από σχετικές εξετάσεις αποδείχθηκε ότι όντως περιείχε την συγκεκριμένη ποσότητα ναρκωτικών.
Εναντίον του 35χρονο εκπαιδευτικού εξασφαλίστηκε σχετικό ένταλμα σύλληψης, με το οποίο μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν την Τετάρτη 22/11 στο σχολείο όπου εργάζεται και προχώρησαν διακριτικά στη σύλληψή του.
Να σημειωθεί ότι εξετάζεται κατά πόσο το όνομα του παραλήπτη είναι υπαρκτό ή μη πρόσωπο.
Ο 35χρονος θα οδηγηθεί την Πέμπτη 23/11 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετά το δημοσίευμα του ThemaOnline: Ο ΕΟΑ έσπευσε στο σημείο - Τέλος στη διαρροή νερού στον Στρόβολο
Πτώση 15χρονης στη Λεμεσό: Είχε προηγηθεί κατανάλωση αλκοόλ και παρουσία άλλων ανηλίκων – Όλα τα νεότερα με την υγεία της
Πένθος για τον Ιωάννη Κασουλίδη - Πέθανε η σύζυγος του Έμη Κασουλίδου
Κύπριος ηθοποιός: Ανέβασε δική του παράσταση και είχε μόνο ένα θεατή και αυτός ήταν με πρόσκληση (βίντεο)
Πέθανε η Ανθούλλα Χριστοδούλου: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η επιθυμία της οικογένειας - Δείτε φωτογραφία
Νέα καταγγελία «φωτιά» για την Ιωάννα Γάκα: «Ήμασταν υγιείς και μας διέγνωσε καρκίνο στις σάλπιγγες και μικρόβια στο αίμα»

