ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό οκταήμερη κράτηση ο 35χρονος

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό οκταήμερη κράτηση ο 35χρονος

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης, εξέδωσε την Πέμπτη 23/11 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εναντίον 35χρονου εκπαιδευτικού, που συνελήφθη την Τετάρτη 22/11 για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισαγωγής ναρκωτικών.

Εναντίον του 35χρονου εξασφαλίστηκε μαρτυρία κατά τη διάρκεια διερεύνησης υπόθεσης εντοπισμού στο αεροδρόμιο Αθηνών, πακέτου, που περιείχε ποσότητα κάνναβης βάρους πέντε κιλών και  374 γραμμαρίων και το οποίο είχε προορισμό την Κύπρο. Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση Σχετικό άρθρο: ΛΕΜΕΣΟΣ: Πέρασαν χειροπέδες σε 35χρονο εκπαιδευτικό έξω από σχολείο για υπόθεση ναρκωτικών - Δόθηκε πληροφορία από το αεροδρόμιο της Ελλάδας για ύποπτο πακέτο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top