ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να είναι ομαλή η… «προσγείωση» στην κυπριακή πραγματικότητα!

Να είναι ομαλή η… «προσγείωση» στην κυπριακή πραγματικότητα!

Μετά το παιχνίδι με τη Λιόν για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ο Απόλλωνας επιστρέφει στην κυπριακή πραγματικότητα, αντιμετωπίζοντας το βράδυ της Δευτέρας (27/11, 19:00) στο Τσίρειο, τον ουραγό Εθνικό.

Πέρα από τη νίκη που είναι «εκ των ων ουκ άνευ» για τη Λεμεσιανή ομάδα στο συγκεκριμένο ματς, οι «γαλάζιοι» θέλουν να προσφέρουν και θέαμα στον κόσμο τους, πετυχαίνοντας και αρκετά γκολ, για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από το βαρύ 4-0 στη Γαλλία, έστω κι αν αυτό το αποτέλεσμα ήταν «μαγική εικόνα», αφού ο Απόλλωνας άξιζε καλύτερης τύχης.

Συνήθως, αυτά τα παιχνίδια με τις μικρομεσαίες ομάδες ειδικά στην έδρα του, ο Απόλλωνας έχει τον τρόπο για να τα «καθαρίζει», άλλοτε εύκολα και άλλοτε δύσκολα, ειδικά όταν σκοράρει νωρίς.

Γι΄ αυτό και οι παίκτες του Σωφρόνη Αυγουστή αναμένεται να μπουν από το ξεκίνημα με το πόδι πατημένο στο «γκάζι», προκειμένου να επιβάλουν το ρυθμό τους και να κάνουν το έργο τους πιο εύκολο.

Βέβαια., η ομάδα της Άχνας δεν θα πάει για… βόλτα στο Τσίρειο, ούτε για να παραδοθεί στις ορέξεις του αντιπάλου, όμως κακά τα ψέματα, η έκβαση του αγώνα εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τον Απόλλωνα που είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη.

Ο Κύπριος τεχνικός αναμένεται να κάνει έστω και μικρό ροτέισιον σε σχέση με το σχήμα που παρέταξε κόντρα στη Λιόν, προκειμένου να δώσει ανάσες σε κάποιους παίκτες του ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Εκτός πλάνων θυμίζουμε ότι έχει τεθεί ο τραυματίας Μάγκλιτσα, ενώ στο απουσιολόγιο είναι και το όνομα του τιμωρημένου Άλαν Ροντρίγκες.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για τους έντεκα που θα επιλέξει κόντρα στον Εθνικό ο Αυγουστή, με εξαίρεση τον Βάλε ο οποίος έχει «καπαρωμένη» τη θέση του βασικού κάτω από τα δοκάρια, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι θα είναι στην αρχική ενδεκάδα, τουλάχιστον ένας εκ των Ντα Σίλβα και Μαρτίνες που έπαιξαν ως αλλαγή απέναντι στη Λιόν.

Επίσης, θέση βασικού στα άκρα της επίθεσης αναμένεται να πάρει ο… ξεκούραστος Παπουλής, ενώ στην κορυφή της επίθεσης, είναι φαβορί ο Ζελάγια, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά κόντρα στην περσινή του ομάδα.

Αν δεν επιλεγεί ο Αργεντινός, τότε θα παίξει ο Σκέμπρι στη θέση του «φουνταριστού»…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

AstraZeneca: Πληθαίνουν τα ερωτήματα για την απόσυρση του εμβολίου - Τι λένε οι ειδικοί

ΠτΔ για υπόθεση Θανάση: «Η εκτελεστική εξουσία θα εξετάσει γιατί από το 2005 δεν έγιναν όσα θα έπρεπε να γίνουν»

Σάβια Ορφανίδου στο «Τ»: «Δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν την κόρη μου, είναι σαν να μην υπήρχα»

Μαρίνα Σάττι: Πόσους followers πήρε μετά τις εμφανίσεις της στη φετινή Eurovision;

Εγινε και αυτό στην Eurovision: Kύπρος και Ελλάδα δεν αντάλλαξαν 12αρι - Ούτε καν 10αρι - Που έδωσαν βαθμούς

Συγκλονίζει ο Κλεόπας για τη γιορτή της μητέρας: «Με κοίταξες ένα δευτερόλεπτο πριν δεχτείς τη μοιραία σφαίρα »



ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

Λύση δύο κρατών, με την ασαφή ορολογία της κυριαρχικής ισότητας, ουδέποτε θα τύχει διαπραγμάτευσης από εμάς, τόνισε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας πως η ε/κ πλευρά δεν έχει «κανένα κρυφό σχέδιο Β’».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top