ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μίλησε και για τις φωνές του Λέβι ο σκόρερ που έδωσε την πρόκριση στην «Κυρία»

Μίλησε και για τις φωνές του Λέβι ο σκόρερ που έδωσε την πρόκριση στην «Κυρία»

Με το πέρας του αγώνα κυπέλλου με την Π.Ο Ξυλοτύμβου, ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Σισέ, παραχώρησε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι της Cytavision.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του σκόρερ του δεύτερου γκολ της «Κυρίας»:

Για το παιχνίδι: «Τέτοια παιχνίδια είναι δύσκολα, είναι λογικό η αντίπαλος να αμύνεται μαζικά. Χάναμε 1-0 και έπρεπε να κάνουμε την ανατροπή. Μπήκα ως αλλαγή, σκόραρα το γκολ κα είναι πολύ σημαντικό για μένα γιατί το χρειαζόμουν μετά τον τραυματισμό».

Για την ετοιμότητα του μετά τον τραυματισμό: «Δεν είμαι έτοιμος 100% θα χρειαστώ μία με δύο εβδομάδες για να είμαι σε πλήρη ετοιμότητα».

Για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα: «Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι δύσκολο, έχει τη σημαντικότητα, πρέπει να είμαστε σοβαροί για να κερδίσουμε».

Για τις φωνές που έβαζε ο Λέβι: «Είναι λογικό να βάζει τις φωνές και να είναι νευριασμένος. Δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο μπήκαμε σοβαρά, είναι λογικό όταν παρουσιάζουμε ένα τέτοιο πρόσωπο ο προπονητής να μην είναι ευχαριστημένος και να βάζει τις φωνές».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Για τις 29 Μαΐου ανέβαλε την Πέμπτη το Συμβούλιο του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου την εξέταση της προδικαστικής ένστασης του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, στην αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, με την οποία ζητεί την παύση του για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top