ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζόρικη πρόκριση με ανατροπή για την «Κυρία»!

Ζόρικη πρόκριση με ανατροπή για την «Κυρία»!

Η Ανόρθωση έβαλε δύσκολα στον… εαυτό της κόντρα στον Π.Ο. Ξυλοτύμπου. Με τις αλλαγές του Ρόνι Λέβι να δίνουν μια διαφορετική επιθετικότητα στην «Κυρία», επικράτησε με 2-1 στο «Δασάκι» και περνάει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν πολύ κακό πρώτο μέρος, όμως στη συνέχεια ανέβασαν στροφές, πίεσαν τον αντίπαλο και μέσα σε ένα δίλεπτο (73′-75′) έφερε… τούμπα το παιχνίδι. Κλειδί της αναμέτρησης, η χαμένη ευκαιρία των γηπεδούχων όπου απέκρουσε δύσκολα ο Αρούς στο 71′.

Το παιχνίδι…

Με την Ανόρθωση να παίρνει την πρωτοβουλία των κινήσεων άρχισε το πρώτο μέρος. Καμιά τελική μέχρι το 24′, όπου ο Ντουγκλάο έπιασε την κεφαλιά και πέρασε λίγο έξω. Στο 33′ ήταν η επόμενη φάση της αναμέτρησης, με τον Αράζ να δοκιμάζει το πόδι του όμως ο Πιέρα απέκρουσε δύσκολα.

Πέντε λεπτά αργότερα, το παιχνίδι πήρε «φωτιά»!

Σε γρήγορη αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Ταύρου ως τελικός αποδέκτης εκτέλεσε τον Αρούς με υπέροχο πλασέ και άνοιξε το σκορ στο «Δασάκι». Αμέσως μετά ο Πηλέας δοκίμασε το πόδι του βρίσκοντας την οριζόντια δοκό τον γηπεδούχων. Έτσι, το 1-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Ο Ρόνι Λέβι έριξε στο παιχνίδι τον Ράγιος με την αρχή του δευτέρου μέρους, προσπαθώντας να κάνει πιο δημιουργική την ομάδα του, όπως και τον Σισέ δέκα λεπτά αργότερα. Ο τελευταίος ήταν αυτός που απείλησε με σουτ στο 61′, με την μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, η Ανόρθωση έκλεισε τον αντίπαλο μέσα στη περιοχή και… «πυροβολούσε». Κύριες φάσεις στο 63′ και 70′ με Γκάντσιεφ και Σισέ αντίστοιχα.

Το τρίλεπτο που άλλαξε την αναμέτρηση…

Στο 72′, η Ξυλοτύμπου βρήκε σπουδαία ευκαιρία σε αντεπίθεση, όμως ο Αρούς ήταν σε ετοιμότητα. Στην αντεπίθεση η «Κυρία» κέρδισε κόρνερ από το οποίο προήλθε η ισοφάριση με κεφαλιά του Βίκτορ. Δύο λεπτά αργότερα, ένα γύρισμα του Άλβες βρήκε τον Σισέ αμαρκάριστο στο πίσω δοκάρι, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2. Το τελευταίο 15λεπτο της αναμέτρησης ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα χωρίς να σημειωθεί κάτι αξιόλογο.

Έτσι, η «Κυρία» πήρε τη νίκη που ισοδυναμεί με πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Κόκα Κόλα.

Π.Ο. Ξυλοτύμπου 2006 (Στέλιος Αντωνίου): Πιέρα, Κουμάσης, Μιχαήλ, Π. Ταύρου, Μπασόφ (72΄ Γ. Ταύρου), Χάτζιαρος (51΄ Παπαγγελοδήμου), Βασιλείου, Κωνσταντίνου, Χούτρης, Βελκόφ, Αριστοδήμου (60΄ Ζεβλάρης)

Ανόρθωση (Ρόνι Λέβι): Αρους, Ντουγκλάο, Αρτυματάς, Σιβού, Πηλέας, Γκάντσεφ, Βίκτορ, Οικονομίδης (46΄ Ράγιος), Παλάνγκα (57΄ Σισέ), Αράζ, Άλβες (82΄ Καμαρά)

Κίτρινες: Κωνσταντίνου, Βελκόφ, Κουμάσης /Γκάντσεφ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top