ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έδειξε τις προθέσεις του ο Πάμπος για τον «άσο»

Έδειξε τις προθέσεις του ο Πάμπος για τον «άσο»

Από τον καιρό που τραυματίστηκε ο Κωνσνταντίνος Παναγή στον ώμο στο παιχνίδι με τον Ερμή, ο Πάμπος Χριστοδούλου χρησιμοποίησε σε 4 ματς (ΑΕΛ, Νέα Σαλαμίνα, Ανόρθωση και Άρη) τον Φελτχούιζεν με τον Ολλανδό όμως να μην πείθει σε καμία περίπτωση με την απόδοση του.

Ο Κύπριος κόουτς μετά το παιχνίδι με τον Άρη Λεμεσού στην Λεμεσό, δεν έδωσε ξανά συγχωροχάρτι στον Ολλανδό τερματοφύλακα και στα δύο τελευταία ματς της Ομόνοιας  κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και την Δόξα, ο Πάμπος Χριστοδούλου πήρε το ρίσκο και τοποθέτησε κάτω από τα δοκάρια τον Αντρέα Χριστοδούλου.

Το ματς με την προσφυγική ομάδα για τον Χριστοδούλου όπως ήρθαν τα δεδομένα με τον Παναγή δεν ήταν το τελευταίο του. Μετά την χθεσινή(29/11) είδηση ότι ο Παναγή έπαθε υποτροπή στον τραυματισμό του (ίσως χρειαστεί επέμβαση) και θα αναγκαστεί να απουσιάζει κι άλλο, ο νεαρός κύπριος κήπερ είναι έτοιμος να υπερασπιστεί και στα επόμενα δύσκολα παιχνίδια της ομάδας του την εστία της Ομόνοιας.

Είναι γεγονός ότι ο Πάμπος Χριστοδούλου μετά το παιχνίδι με την «ελαφρά ταξιάρχια» δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του όσον αφορά την θέση στον «άσο», καθώς όπως φαίνεται και από την επιλογή του στα δύο τελευταία παιχνίδια της Ομόνοια, δείχνει να μην εμπιστεύεται και να μην  υπολογίζει και πολύ τον Φελτχούιζεν, με τον Ολλανδό να μοιάζει με «καμένο χαρτί» στο τριφύλλι αυτή την δεδομένη χρονική στιγμή.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top