ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με… πεντοζάλη στους 16 η ομάδα του Χάβου και Ρόσα (videos)

Με… πεντοζάλη στους 16 η ομάδα του Χάβου και Ρόσα (videos)

Χωρίς να δυσκολευτεί, ο Παναιτωλικός επικράτησε με 5-0 του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου.

Και την πρόκριση πήρε και πολλά γκολ πέτυχε και συντήρηση δυνάμεων έκανε η ομάδα του Αγρινίου, που είχε εύκολο απόγευμα στην Κρήτη.

Παρά τη νίκη, βέβαια, ο Παναιτωλικός περνά στους «16» ως δεύτερος από τον όμιλό του, καθώς την πρωτιά πήρε η Ξάνθη.

Καλύτερα μπήκαν στο γήπεδο οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο οι παίκτες του Εργοτέλη προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί μετά το πρώτο τέταρτο κυρίως με αντεπιθέσεις.

Στο 14′ σουτ του Εντιαγέ με το αριστερό έξω από την περιοχή, μπλόκαρε εύκολα ο Κυριακίδης. Στο 22ο λεπτό υπήρξε… σύγχυση στη μικρή περιοχή του Εργοτέλη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ρόσα, αλλά ο Χαντάκιας δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας και απομάκρυναν οι γηπεδούχοι.

Ο Παναιτωλικός δεν απείλησε κάνοντας κυρίως παιχνίδι αναμονής, οι Κρητικοί έλεγχαν και είχαν συντριπτικά υπέρ τους την κατοχή (70% – 30& στο ημίωρο), στο 38′ το σουτ του Εντιαγέ κατέληξε άουτ και ένα λεπτό αργότερα, στο πρώτο λάθος της άμυνας του Εργοτέλη, η μπάλα στρώθηκε στον Μάρκος Πάουλο Γκόμες και εκείνος με δεξί πλασέ στην κίνηση μέσα από την περιοχή νίκησε τον Χανιωτάκη κάνοντας το 0-1.

Χωρίς πολλές φάσεις και σε χαμηλό ρυθμό ήταν και το δεύτερο ημίχρονο στο «Παγκρήτιο». Στο 51′ οι αμυντικοί του Εργοτέλη πρόλαβαν να διώξουν τη μπάλα λίγο πριν περάσει τη γραμμή σε σουτ του Τσοκάνη.

Ο Παναιτωλικός έλεγχε και δεν δυσκολεύτηκε να βάλει δύο γκολ σε δύο λεπτά «κλειδώνοντας» τη νίκη και «σφραγίζοντας» την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο 65ο λεπτό, ο Ντίας έβγαλε ωραία σέντρα, ο Ρόσα έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 0-2, ενώ μερικά δευτερόλεπτα αργότερα ο Κλέσιο πήρε την μπάλα, βρέθηκε τετ α τετ με τον Χανιωτάκι και με πλασέ έκανε το 0-3.

Η κατοχή ήταν 71% – 29% υπέρ του Εργοτέλη, αλλά ήταν ανούσια κι έτσι στο στο 74ο λεπτό ο Μάζουρεκ με ωραίο σουτ με το δεξί έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-4.

Το τελικό 5-0 υπέρ του Παναιτωλικού διαμόρφωσε στο 89′ ο Κλέσιο, αφού επωφελήθηκε από πολλαπλές κόντρες, έγινε κάτοχος της μπάλας και νίκησε τον Χανιωτάκη.

Oι συνθέσεις των ομάδων:

Εργοτέλης (Τάκης Γκώνιας): Χανιωτάκης, Μαζουλουξής, Αγγελόπουλος, Μπουρσέλης (35′ Σταμόπουλος), Βογιατζής, Εντιαγέ (59′ Έφορντ), Μανουσάκης, Ιατρούδης, Λυδάκης, Κυριαλάνης, Δουλγεράκης.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Ροντρίγκες Χαντάκιας (55′ Μιχάι), Τσοκάνης, Μύγας, Μπεχαράνο (70′ Ρότσα), Μάρκος Πάουλο, Μοράρ (60′ Μάζουρεκ), Κλέσιο, Ρόσα, Ντίας.

Διαιτητής: Τσαμπούρης (σύνδεσμος Πειραιά).

 

 

 

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top