Ίσως πιο γρήγορα ο Μάγκλιτσα…

Ίσως πιο γρήγορα ο Μάγκλιτσα…

Πριν οκτώ μέρες τραυματίστηκε ο Άντον Μάγκλιτσα, στα πρώτα στάδια του αγώνα με τη Λυόν στη Γαλλία. Οι εκτιμήσεις των γιατρών έλεγαν ότι θα μείνει για ένα μήνα έξω. 

Με αφορμή αυτές, σχεδόν όλοι προβλέψαμε ότι ο Κροάτης επιθετικός, θα είναι σε θέση να κλοτσήσει ξανά μπάλα σε επίσημο παιχνίδι, με το… καλημέρα του 2018 (3 Ιανουαρίου) στο ντέρμπι με την ΑΕΛ.  

Η ιστοσελίδα μας, μαθαίνει ότι υπάρχει περίπτωση ο Μάγκλιτσα να είναι έτοιμος και στο τελευταίο παιχνίδι του 2017, που είναι με τον Ερμή εκτός έδρας, την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου. Ο παίχτης ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ηλίας Μυριάνθους στο «T»: «Με την άρνηση να μου δοθεί το μητρώο των μελών της ΕΔΕΚ, παραχαράσσεται η δημοκρατική»-«Αγωνιώ για το μέλλον και την ενότητα του κόμματος»

Ηλίας Μυριάνθους στο «T»: «Με την άρνηση να μου δοθεί το μητρώο των μελών της ΕΔΕΚ, παραχαράσσεται η δημοκρατική»-«Αγωνιώ για το μέλλον και την ενότητα του κόμματος»

Ο βουλευτής της ΕΔΕΚ και υποψήφιος για την προεδρίας του κόμματος, μιλά στο «Τ» για την απόφασή του, να θέσει τον εαυτό του στη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών, μια υποψηφιότητα η οποία στόχο έχει την ενότητα στο κόμμα και την επιστροφή όσων έχουν διαγραφεί ή αποστασιοποιηθεί από την ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE