Πόσα λεφτά θέλει για να επιστρέψει ο Λαβόρδε…

Πόσα λεφτά θέλει για να επιστρέψει ο Λαβόρδε…

Στην Ανόρθωση το ξεκαθάρισαν από την πρώτη μέρα που… εμφανίστηκαν οι πληροφορίες, ότι παίζει θέμα επιστροφής Λαβόρδε, ότι υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες (ελέω οικονομικού) να φορέσει ο Κολομβιανός τη φανέλα με το Φοίνικα στο στήθος. 

Τούτο ουσιαστικά επανέλαβε και πριν 4 μέρες, μιλώντας στη Cytavision, ο πρόεδρος Αντρέας Παντελή.

Σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας Goal News, αναφέρει ότι στις συζητήσεις που έγιναν με τον Λαβόρδε, φέρεται να έχει ζητήσει μισό εκατομμύριο ετησίως για να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με την Κυρία. 

Φαίνονται υπερβολικές οι απαιτήσεις του Κολομβιανού, αλλά στην Κρασνοντάρ δεν παίρνει λιγότερα. Οι ετήσιες απολαβές του είναι 850 χιλιάδες ευρώ ετησίως. Το συμβόλαιο του λήγει τον Μάιο του 2018. 

Εύκολα μπορούν να κατανοήσουν οι χιλιάδες οπαδοί της Κυρίας, ότι η διοίκηση δεν μπορεί να “ξηλωθεί” (στην οικονομική φάση που περνά ο Σύλλογος) και να δώσει 500 χιλιάδες το χρόνο στον Κολομβιανό εξτρέμ. Αναγνωρίζουν ότι είναι σπουδαίος παίχτης, αλλά δεν είναι καιρός για τρέλες (για τα κυπριακά δεδομένα μιλώντας) και εξωφρενικές υπερβάσεις. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ στο «Τ» – Η απάντηση στους επικριτές του, η πρόβλεψη για τις βουλευτικές του 2026 και το μήνυμα στην κοινωνία

VIDEO: Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ στο «Τ» – Η απάντηση στους επικριτές του, η πρόβλεψη για τις βουλευτικές του 2026 και το μήνυμα στην κοινωνία

Σε μια πορεία από το Προεδρικό Μέγαρο μέχρι την Πάφο, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανοίγει τις πόρτες του προεδρικού οχήματος για πρώτη φορά σε Μέσο Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE