ΠΑΡΑ-THEMA

Έτσι αλλάζει επίπεδο η ΑΕΛ

Έτσι αλλάζει επίπεδο η ΑΕΛ

 Με μειωμένο προϋπολογισμό και μια νεανική ομάδα κάνει την προσπάθεια της για διάκριση τη φετινή χρονιά η ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ.

 Ο νεαρός τεχνικός της ΑΕΛ έχει καταφέρει να κτίσει ένα σύνολο δεμένο που δύσκολα δέχεται γκολ αντιμετωπίζει όμως κάποια προβλήματα που δεν μπορείς να τα παραβλέψεις αν θέλει η ομάδα της Λεμεσού να παραμείνει στα ψηλά.

 Αρχικά να αναφέρουμε ότι η ΑΕΛ δίνει επίσημα παιχνίδια από τις 29 Ιουνίου (για το Europa League) και χρειάζονται κάποιοι ποδοσφαιριστές ξεκούραση με τον Μπαλταζάρ να κάνει rotation (μικρό) σε κάποια παιχνίδια.

 Οι παίκτες ανταποκρίνονται μέχρι στιγμής στις απαιτήσεις των αγώνων δείχνοντας ότι πολλές από τις κινήσεις που έγιναν ήταν σωστές ωστόσο αν η ομάδα θέλει να μείνει στα ψηλά της βαθμολογίας θα πρέπει να γίνουν μεταγραφές τον Ιανουάριο.

 Ο Χρίστος Γουίλερ δεν είναι…Νούριο Φορτούνα, είναι εξελίξιμος όμως και μπορεί να κρατήσει τη θέση του. Εκεί όμως που η ομάδα δείχνει να «πονά»  είναι στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

 Χρειάζεται λοιπόν η ΑΕΛ ένα ποδοσφαιριστή (τύπου Μπενίτεζ) που να μπορεί να παίξει ως καθαρό «δεκάρι» και να μοιράζει μπαλιές από τον άξονα, καθώς η ανάπτυξη της ομάδας γίνεται κυρίως από τα φτερά.

 Κίνηση επιβάλλεται να γίνει και στη θέση του φουνταριστού αφού δεν μπορεί η ΑΕΛ να εξαρτάται από το…κεφάλι κυρίως του Αρουαμπαρένα καθώς ταπεινή μας άποψη είναι ούτε Λεόντσο ούτε και Αλνταίρ δεν είναι παίκτες για εντεκάδα ομάδας με πρωταγωνιστικούς στόχους.

 Δύσκολο τον Ιανουάριο να βρεις σέντερ-φορ ολκής, αυτό όμως έγινε στην ΑΕΚ Λάρνακας τέτοια περίοδο πέρσι φέρνοντας στην «Αρένα» τον Τολεμές  ο οποίος κυριολεκτικά «βγάζει μάτια». Αν η ΑΕΛ πετύχει σε αυτούς τους δύο τομείς σίγουρα αλλάζει επίπεδο και στοχεύει στο Ευρωπαϊκό εισιτήριο περιμένοντας και την επιστροφή Ντόσσα που θα δώσει άλλη μια επιλογή για τα μετόπισθεν.

 

Στ. Σ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top