ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ανάκαμψη και το κεφάλαιο ενίσχυσης στη Νέα Σαλαμίνα

Η ανάκαμψη και το κεφάλαιο ενίσχυσης στη Νέα Σαλαμίνα

Μπορεί για τη Νέα Σαλαμίνα να προέχουν και να έχουν περισσότερη σημασία αυτή την δεδομένη στιγμή οι αγωνιστικές υποχρεώσεις με στόχο η ομάδα της Αμμόχωστου να επανέλθει σε τροχιά θετικών αποτελεσμάτων, όμως στους «ερυθρόλευκους» σκέφτονται και τις μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου.

Η τεχνική ηγεσία της Βαρωσιώτικης ομάδας σε συννενόηση πάντα με την Διοίκηση της ομάδας εξετάζει κάποιους πιθανούς μεταγραφικούς στόχους που ίσως την χειμερινή περίοδο κληθούν να φορέσουν την φανέλα της Νέας Σαλαμίνας για να βοηθήσουν τον σύλλογο να ανακάμψει και να κρατηθεί στα μεγάλα σαλόνια.

Μπορεί να μην ακούστηκαν ονόματα μέχρι στιγμή, όμως οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται να εξετάζουν κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν κάποιες θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η Νέα Σαλαμίνα, και φαίνεται ότι με κάποιους ποδοσφαιριστές είναι πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια.

Όπως προαναφέραμε και πιο πάνω όμως στο ρεπορτάζ μας, για την ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη αυτή την στιγμή προέχουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και δη το Βαρωσιώτικο ντέρμπι με την Ανόρθωση, και η συζήτηση για το κεφάλαιο ενίσχυσης της ομάδας πιθανόν να ανοίξει ξανά όταν θα πλησιάζει ο Ιανούαριος.

Αυτό όμως που ισχύει είναι ότι η Νέα Σαλαμίνα εξετάζει ποδοσφαιριστές, και σύμφωνα με τα όσα βγαίνουν προς τα έξω με κάποιους  (δεν ξέρουμε ονόματα) οι επαφές και οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top