ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έχει ενδιαφέρον η πρόβλεψη του Νίκου Παναγιώτου για το ΑΕΚ-Ομόνοια…

Έχει ενδιαφέρον η πρόβλεψη του Νίκου Παναγιώτου για το ΑΕΚ-Ομόνοια…

Ο Κύπριος τεχνικός Νίκος Παναγιώτου, μίλησε στον SuperΣΠΟΡ FM 104.0 για το ντέρμπι της Δευτέρας στην «Αρένα» ανάμεσα στην ΑΕΚ και στην Ομόνοια και μεταξύ άλλων, προέβλεψε πως θα μπουν αρκετά γκολ!

Συγκεκριμένα, είπε:

«Η ΑΕΚ θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα στον Β΄ γύρο, ενώ θα έχει και στο μυαλό της την βαριά ήττα του Α΄ γύρου. Η Ομόνοια πέρασε πολλές φουρτούνες τον τελευταίο καιρό και νομίζω ότι το παιχνίδι με την ΑΕΚ, θα είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια, αφού αν το κερδίσει, θα αλλάξει η ψυχολογία στην ομάδα και θα φύγει και η μουρμούρα.

Η αμυντική λειτουργία είναι αυτή που στοίχισε στη φετινή Ομόνοια, αφού όταν με το πρώτο λάθος δέχεσαι γκολ, τότε όλη η προσπάθεια πάει χαμένη, ενώ όταν αυτό επαναλαμβάνεται, είναι και θέμα έλλειψης ικανοτήτων.

Απέναντι σε μία ΑΕΚ που δεν έδειξε ιδιαίτερη αγωνιστική κοιλιά μέχρι στιγμής, θα είναι δύσκολο. Η ΑΕΚ έδειξε επίσης ότι αυτό που θέλει στο γήπεδο, καταφέρνει και το παίρνει.

Σε ένα τέτοιο παιχνίδι όμως, δεν υπάρχει φαβορί και αουτσάιντερ. Η Ομόνοια μπορεί να πάρει τη νίκη σε οποιαδήποτε έδρα, αλλά θεωρώ ότι η ΑΕΚ έχει ένα μικρό προβάδισμα, λόγω έδρας και σταθερότητας.

Η ΑΕΚ έχει στις τάξεις της το πρώτο “κανόνι” του πρωταθλήματος και όλοι μιλάμε με τα καλύτερα λόγια για τον Φλοριάν Τολεμές. Απέναντι της θα είναι μία Ομόνοια με άσχημες αμυντικές επιδόσεις και η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να χτυπήσει σε αυτό το κομμάτι.

Θα μιλήσει η ποιότητα και το πάθος των παικτών για να βγει ο νικητής και προβλέπω ότι θα είναι ένα παιχνίδι με πολλά γκολ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Πόσο κοστίζει μία νύχτα στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Σοκ στην Ελλάδα από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης - Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε

Προκαλεί ο Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων: Ξεσηκωθήκαμε ενάντια στην εχθρική κατοχή



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top