Έχει ενδιαφέρον η πρόβλεψη του Νίκου Παναγιώτου για το ΑΕΚ-Ομόνοια…

Έχει ενδιαφέρον η πρόβλεψη του Νίκου Παναγιώτου για το ΑΕΚ-Ομόνοια…

Ο Κύπριος τεχνικός Νίκος Παναγιώτου, μίλησε στον SuperΣΠΟΡ FM 104.0 για το ντέρμπι της Δευτέρας στην «Αρένα» ανάμεσα στην ΑΕΚ και στην Ομόνοια και μεταξύ άλλων, προέβλεψε πως θα μπουν αρκετά γκολ! Συγκεκριμένα, είπε:

«Η ΑΕΚ θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα στον Β΄ γύρο, ενώ θα έχει και στο μυαλό της την βαριά ήττα του Α΄ γύρου. Η Ομόνοια πέρασε πολλές φουρτούνες τον τελευταίο καιρό και νομίζω ότι το παιχνίδι με την ΑΕΚ, θα είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια, αφού αν το κερδίσει, θα αλλάξει η ψυχολογία στην ομάδα και θα φύγει και η μουρμούρα.

Η αμυντική λειτουργία είναι αυτή που στοίχισε στη φετινή Ομόνοια, αφού όταν με το πρώτο λάθος δέχεσαι γκολ, τότε όλη η προσπάθεια πάει χαμένη, ενώ όταν αυτό επαναλαμβάνεται, είναι και θέμα έλλειψης ικανοτήτων.

Απέναντι σε μία ΑΕΚ που δεν έδειξε ιδιαίτερη αγωνιστική κοιλιά μέχρι στιγμής, θα είναι δύσκολο. Η ΑΕΚ έδειξε επίσης ότι αυτό που θέλει στο γήπεδο, καταφέρνει και το παίρνει.

Σε ένα τέτοιο παιχνίδι όμως, δεν υπάρχει φαβορί και αουτσάιντερ. Η Ομόνοια μπορεί να πάρει τη νίκη σε οποιαδήποτε έδρα, αλλά θεωρώ ότι η ΑΕΚ έχει ένα μικρό προβάδισμα, λόγω έδρας και σταθερότητας.

Η ΑΕΚ έχει στις τάξεις της το πρώτο “κανόνι” του πρωταθλήματος και όλοι μιλάμε με τα καλύτερα λόγια για τον Φλοριάν Τολεμές. Απέναντι της θα είναι μία Ομόνοια με άσχημες αμυντικές επιδόσεις και η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να χτυπήσει σε αυτό το κομμάτι.

Θα μιλήσει η ποιότητα και το πάθος των παικτών για να βγει ο νικητής και προβλέπω ότι θα είναι ένα παιχνίδι με πολλά γκολ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE