Τεράστια επιτυχία για την Κύπρο σε αγώνες Καράτε

Τεράστια επιτυχία για την Κύπρο σε αγώνες Καράτε

Τεράστια επιτυχία σημείωσε ο Κυπριακός αθλητισμός στους Παγκόσμιους Αγώνες Παραδοσιακού Καράτε οι οποίοι διεξάγονται από τις 29 Νοεμβρίου μέχρι τις 4 Νοεμβρίου στην Ιταλία.

Συγκεκριμένα ο αθλητής μας που ακούει στο όνομα Στέφανος Γεωργίου,  κατάφερε στο ατομικό ko-go kumite στους έφηβους να νικήσει κάτι που του έδωσε την ευκαιρία να ανεβεί στο ψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου, πανηγυρίζοντας το χρυσό μετάλλιο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Εθνική Καράτε Κύπρου είναι στον τελικό ανδρών ομαδικό ko-go kumite, με την Βραζιλία κι αν καταφέρει να νικήσει θα κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο εάν όχι θα ανεβεί στο δεύτερο σκαλοπάτι του βάθρου και οι αθλητές μας θα κρεμάσουν στο λαιμό το αργυρό.

Αυτό είναι το ανώτερο επίπεδο αγώνων αντρών εθνικών ομάδων στο οποίο αγωνίζονται και παλεύουν 4×4 άτομα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνάντηση του, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αμμοχώστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE