ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι επιλογές του Ιδιάκεθ και η σημαντικότητα του ντέρμπι (γράφημα ενδεκάδας)

Οι επιλογές του Ιδιάκεθ και η σημαντικότητα του ντέρμπι (γράφημα ενδεκάδας)

Πανέτοιμοι παρουσιάζονται άπαντες στην ΑΕΚ ενόψει και της σημερινής μεγάλης αναμέτρησης με την Ομόνοια. Ένας αγώνας που έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία μιας και τα κίνητρα είναι πάρα πολλά και τα πιθανά κέρδη μίας ενδεχόμενης επιτυχίας ακόμη μεγαλύτερα.

Το κλίμα στην ομάδα της Λάρνακας είναι εξαιρετικό μιας και σε αυτό έχει βοηθήσει το επιτυχημένο σερί όπου σε επτά ματς έχει καταφέρει να πανηγυρίσει έξι τρίποντα και να φέρει μία ισοπαλία. Κάτι που της έχει δώσει τη δυνατότητα να βρίσκεται στα ψηλά και να διεκδικεί απόψε την πρωτιά στο βαθμολογικό πίνακα.

Η νίκη της Ανόρθωσης επί της Νέας Σαλαμίνας έχει ρίξει την ΑΕΚ στη δεύτερη θέση με την ομάδα του Ιδιάκεθ να στοχεύει μόνο σε επιτυχία απέναντι στην Ομόνοια. Σίγουρα το ντέρμπι έχει τις δικές του παγίδες και ακόμη χωρίς τον Ντάρμπισαϊρ οι «πράσινοι» είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι. Άλλωστε το γεγονός ότι έρχονται με την πλάτη στον τοίχο τα λέει όλα.

Απ’ την άλλη η πίεση που θα έχει η Ομόνοια για νίκη είναι κάτι που ίσως γυρίσει υπέρ της ΑΕΚ. Ειδικά αν καταφέρει να ανοίξει πρώτη το σκορ και διαχειριστεί το παιχνίδι όπως η ίδια θέλει και ξέρει να κάνει. Η τεχνική ηγεσία δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση της.

Πιθανή ενδεκάδα…
Ίσως έχουμε μία με δυο αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πάμπλο. Η τριάδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Καταλά, Μοϊσόφ και ένα εκ των Μουρίγιο ή Τρουγιόλς. Αν ο πρώτος είναι πανέτοιμος θα πάρει φανέλα βασικού ξανά.

Στη μεσαία γραμμή ο Λαμπάν θα έχει το ρόλο του «κόφτη» και λίγο πιο μπροστά του θα κινούνται οι Λαρένα και Χέφελ, ενώ θέση διεκδικεί και ο Τομάς. Στα δυο «άκρα» θα είναι δεξιά ο Ακοράν και αριστερά ο Τέτε. Στην κορυφή ο Τολεμές που βρίσκεται σε «δαιμονιώδη» φόρμα και λίγο πιο πίσω του ο Τρισκόφσκι. Δεν αποκλείονται πάντως και κάποιες εκπλήξεις από τον Ιδιάκεθ.

Περιμένουν κόσμο στην Αρένα
Πάντα σε ένα ντέρμπι η παρουσία του κόσμου έχει τη δική της σημασία. Η ΑΕΚ έχει καταφέρει μέσα στην έδρα της να πετύχει εξαιρετικά πράγματα και να πάρει πολλούς βαθμούς. Το ίδιο θέλει να κάνει και τώρα, μόνο που θα χρειαστεί και τη βοήθεια των φιλάθλων της.

Μπορεί να είναι εργάσιμη μέρα αλλά κίνητρα υπάρχουν πολλά και ο κόσμος θα πρέπει με την παρουσία του να στείλει τα δικά του μηνύματα και να «σπρώξει» την ομάδα στην επιτυχία. Μέχρι τις 15:00 θα γίνεται προπώληση στην μπουτίκ, ενώ στις 17:30 θα ανοίξουν ταμεία στην Αρένα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του «Δημητρούι» - «Στο περίμενε» οι ανακριτές για κατάθεση

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Νέο «μέτωπο» για Οδ. Μιχαηλίδη - «Πυρά» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Ιδρυμάτων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Πώς απαντά η Ελεγκτική

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top