Διώκεται ποινικά ο 19χρονος που μαχαίρωσε τον ανάπηρο πατέρα του

Διώκεται ποινικά ο 19χρονος που μαχαίρωσε τον ανάπηρο πατέρα του

Στην Νομική υπηρεσία διαβιβάστηκε ο φάκελος της υπόθεσης του 19χρονου που εμπλέκεται στον τραυματισμό του ανάπηρου πατέρα του.

Η Νομική υπηρεσία, σύμφωνα με την Αστυνομία, αποφάσισε,  την ποινική δίωξη του 19χρονου.

Ακολούθως ο 19χρονος μεταφέρθηκε στη Λεμεσό όπου εναντίον του εκκρεμεί υπόθεση κλοπής που εξετάζει το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού.

Η υπόθεση του 19χρονου ορίστηκε για την 15η Ιανουαρίου του 2018.

Σημειώνεται πως ο 19χρονος από την Έμπα  συνελήφθη την Κυριακή με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση  για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση τραυματισμού του 48χρονου πατέρα του με μαχαίρι πριν από λίγες ημέρες.

Ο 19χρονος που έχει κατά επανάληψη απασχολήσει την Αστυνομία στο παρελθόν φέρεται να λογομάχησε με τον πατέρα του που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα  και ακολούθως να του επιτέθηκε με μαχαίρι στην παρουσία συγγενικών του προσώπων.

Ο 48χρονος διακομίσθηκε στο ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι  ιατρός διέγνωσε πως αυτός έφερε επιφανειακό τραύμα .

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130

Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130

130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE