ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θυμήθηκε την Ομόνοια ο Τάκης Λεμονής!

Θυμήθηκε την Ομόνοια ο Τάκης Λεμονής!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής, κλήθηκε μέσω της Nova να κάνει τον απολογισμό των Πειραιωτών στο φετινό Champions League, όπου ως γνωστό, τερμάτισαν στην τελευταία θέση με μόλις έναν βαθμό.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός δήλωσε ανάμεσα σε άλλα, ότι οι Μπαρσελόνα, Γιουβέντους και Σπόρτινγκ ήταν καλύτερες ομάδες από τον Θρύλο της Ελλάδας, αλλά ξεκαθάρισε πως κανείς στου Ρέντη δεν είναι ικανοποιημένος με τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας και τον μόλις έναν βαθμό συγκομιδή.

Σε κάποια φάση, μιλώντας για τον Ολυμπιακό και το γεγονός πως φέτος προκρίθηκε μέσω προκριματικών, θυμήθηκε τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ που έζησε στο παρελθόν όταν ήταν στον πάγκο της Ομόνοιας, λέγοντας τα εξής:

«Τη διαδικασία με τα προκριματικά την έζησα στην Κύπρο με την Ομόνοια. Τελείωσε το πρωτάθλημα στις 15 Μαΐου και η ομάδα ξεκίνησε προετοιμασία στις 3 Ιουνίου. Και είχε 7-8 διεθνείς.

Ήταν πολύ δύσκολο και αν φανταστούμε ότι τα συμβόλαια λήγουν στις 30 Ιουνίου, τότε θα έχεις παίξει την πρώτη φάση. Το λέγαμε πολλά χρόνια πριν ότι πρέπει να δυναμώσουν όλες οι ελληνικές ομάδες. Είναι δύσκολη διαδικασία τα προκριματικά, γιατί δεν γίνεται κανονική προετοιμασία.

Μία ομάδα πρέπει να φορμαριστεί πολύ γρήγορα, άρα αυτό σου δημιουργεί προβλήματα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Είναι μεγάλη η αγωνιστική περίοδος και πρέπει να είσαι έτοιμος όταν ξεκινήσεις αυτή τη διαδικασία».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top