Το Themasports.com έκανε σερφάρισμα στο διαδίκτυο και βρήκε δημοσίευμα μέχρι και στη Βραζιλία, όπου αναφέρεται στον αγώνα του ΓΣΠ!

Το Themasports.com έκανε σερφάρισμα στο διαδίκτυο και βρήκε δημοσίευμα μέχρι και στη Βραζιλία, όπου αναφέρεται στον αγώνα του ΓΣΠ!

Σε ρυθμούς προπονήσεων επιστρέφει η Εθνική μας ομάδα των Παίδων U17.

Η μεγάλη πρόκληση που βρίσκεται ενώπιον της Εθνικής μας, η συμμετοχή δηλαδή στον Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της UEFA τον ερχόμενο Μάρτιο, δίνει ισχυρά κίνητρα σε όλους ενόψει της συνέχειας.

Ως γνωστό, στον Elite Round η Εθνική Παίδων θα παίξει με το Βέλγιο, τη Σουηδία και την Κροατία σε αγώνες που θα γίνουν στην Κροατία. Στην τελική φάση θα προκριθούν οι δυο πρώτες ομάδες του ομίλου.

Η προετοιμασία μέχρι το Μάρτιο θα περιλαμβάνει προπονήσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα και αρκετούς φιλικούς αγώνες με στόχο η ομάδα μας να βρίσκεται στον καλύτερο δυνατό βαθμό ετοιμότητας.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνουν τρεις προπονήσεις στο κοινοτικό Στάδιο Μαρωνίου. Οι προπονήσεις θα γίνουν Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη 12, 13 και 14 Δεκεμβρίου.

Συγκέντρωση Προπονητικής Ομάδας και ποδοσφαιριστών η ώρα 15:30, προπόνηση 16:00 – 17:30.

Ο προπονητής της Εθνικής Παίδων Γιάννος Οκκάς, έχει καλέσει τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ραφαήλ Μάμας, Χρίστος Τρύφωνος, Δημήτρης Ράσπας
ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ: Μιχάλης Κωνσταντινίδης, Βασίλης Παφίτης, Χάρης Καψός, Δημήτρης Αβραάμ, Δημήτρης Χριστοδούλου
ΑΟΑΝ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Ανδρέας Παπαδόπουλος
ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Γιώργος Ναούμ, Γιώργος Θεοδουλίδης, Γιώργος Θεοδοσίου
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ: Λεωνίδας Σαββίδης, Γρηγόρης Πική
Ε.Ν.ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Ελευθέριος Φλουρής
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ: Σάββας Νικολάου, Θεόδωρος Αντρονίκου
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Θωμάς Νικολάου, Λευτέρης Χατζηκωνσταντή
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Ανδρόνικος Κακουλλής, Μαρίνος Τζιωνής, Ιάσωνας Ορφανίδης
ΠΑΦΟΣ F.C: Κυριάκος Αντωνίου

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE