Φήμες για «γάμο» ελληνικού με κυπριακό κανάλι – Ήρθαν στην Κύπρο στελέχη από την Ελλάδα

Φήμες για «γάμο» ελληνικού με κυπριακό κανάλι – Ήρθαν στην Κύπρο στελέχη από την Ελλάδα

Τα δύο κανάλια είχαν συνεργαστεί και στο παρελθόν, αλλά λόγω οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπισε το Ελληνικό κανάλι, χώρισαν.

Ο λόγος για το TvOne και το MEGA Ελλάδας. Στελέχη του Ελληνικού καναλιού «κατέβηκαν» στην Κύπρο τις προηγούμενες ημέρες, όχι απλώς για να δώσουν συμβουλές για το πρόγραμμα του TvOne και για αλλαγές αλλά υπήρξε και κάτι παραπάνω.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του περιοδικού «TvCapuccino», φήμες λένε ότι η κάθοδος των στελεχών του ελληνικού καναλιού, δεν ήταν άσχετες με τις θετικές εξελίξεις που υπάρχουν σ’αυτό, αφού μετά την ενεργοποίησή του, οι επιχειρηματίες θέλουν παρουσία και στην Κύπρο, και μάλιστα όπως την είχαν πριν τα οικονομικά προβλήματα που προέκυψαν.

Δηλαδή, το MEGA Ελλάδος, διεκδικεί την επιστροφή του ονόματός του στο νησί και οι επαφές ξεκίνησαν από τον Αρχάγγελο με σκοπό να έχουν ξανά συν διαχείριση του καναλιού με την Αρχιεπισκοπή.

Στο ρεπορτάζ του περιοδικού, σημειώνεται μάλιστα ότι τα στελέχη του TvOne, εμφανίζονται θετικά σε μια τέτοια εξέλιξη.    

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Ιρανικοί πύραυλοι έπληξαν το Τελ Αβίβ και την πόλη Χάιφα τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/6), καταστρέφοντας σπίτια και τροφοδοτώντας τις ανησυχίες μεταξύ των παγκόσμιων ηγετών στη συνάντηση της G7 αυτή την εβδομάδα ότι η αντιπαράθεση Ισραήλ-Ιράν θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση.

BEST OF TOTHEMAONLINE