Σωστά πρόβλεψε νίκη στο 90΄, αλλά…

Σωστά πρόβλεψε νίκη στο 90΄, αλλά…

Ο μικρός φίλαθλος της Ανόρθωσης, Χρίστος, σωστά πρόβλεψε στην παρακάμερα του Χαρίλαου Παπαιωάννου, για το εντός έδρας παιχνίδι με την Αλκή Ορόκλινης για τη 15η αγωνιστική, ότι η ομάδα του θα κέρδιζε στο 90΄.

Εντούτοις, αυτό που ανέφερε στην παρα – κάμερα είναι ότι η νίκη στο 90΄ θα ήταν με σκορ 1-0, και όχι με 2-1 όπως ήρθε για την ομάδα της Αμμοχώστου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Ισραηλινός αξιωματούχος δήλωσε ότι το Τελ Αβίβ περιμένει σύντομα την απόφαση του Αμερικανού προέδρου για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν. Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times of Israel, αυτή απόφαση αναμένεται μέσα στις επόμενες 24 με 48 ώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE