ΠΑΦΟΣ: Κατηγορούμενος για βιασμό ήταν ελεύθερος υπό όρους και προσπάθησε να επηρεάσει βασική μάρτυρα - Τέθηκε υπό κράτηση

ΠΑΦΟΣ: Κατηγορούμενος για βιασμό ήταν ελεύθερος υπό όρους και προσπάθησε να επηρεάσει βασική μάρτυρα - Τέθηκε υπό κράτηση

Υπό κράτηση 22χρονος για υπόθεση βιασμού, κλοπής και επίθεσης σε βάρος 29χρονης στην Πάφο

Υπό κράτηση θα παραμείνει 22χρονος κάτοικος Λεμεσού ο οποίος έχει συλληφθεί για υπόθεση ληστείας, βιασμού, κλοπής από κατοικία, παράνομης εισόδου σε κατοικία και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης σε βάρος 29χρονης πρώην συμβίας του, στην Κάτω Πάφο.

Ο κατηγορούμενος ήταν ελεύθερος με όρους. Την Δευτέρα (11/12), ωστόσο, κατά την εμφάνισή του στο Κακουργιοδικείο Πάφου υποβλήθηκε αίτημα για κράτησή του από την κατηγορούσα αρχή, λόγω προσπάθειας επηρεασμού της βασικής μάρτυρας κατηγορίας και διάπραξης στο μεταξύ και άλλων αδικημάτων.

Το αίτημα εγκρίθηκε και ο κατηγορούμενος θα μείνει υπό κράτηση μέχρι την ολοκλήρωση της υπόθεσης. Η υπόθεση ορίστηκε εκ νέου για τις 21.12.2017προκειμένου ο 22χρονος να απαντήσει στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.