Έχασε το… άχαστο ο Γιούστε, το έβαλε ο Σαρδινέρο!

Έχασε το… άχαστο ο Γιούστε, το έβαλε ο Σαρδινέρο!

Τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ σε ένα καθοριστικό σημείο του ντέρμπι, έχασε στο 87΄ ο Γιούστε!

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός του Απόλλωνα βρέθηκε σε εξαιρετικά πλεονεκτική θέση, ομως δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα… προ κενής εστίας!

Ήταν μία ανεπανάληπτη ευκαιρία, από αυτές που λέμε πως… δεν χάνονται!

Στο 91΄ όμως, ο Σαρδινέρο βρέθηκε σε θέση βολής μετά την ασταθή απόκρουση του Χριστοδούλου στο σουτ του Ζελάγια και σκόραρε για τον Απόλλωνα, γράφοντας το 0-1!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE