LIFESTYLE

Δεν θα γίνει στην Κύπρο ο πολυσυζητημένος γάμος της εγχώριας Showbiz! Δόθηκαν λεπτομέρειες

Δεν θα γίνει στην Κύπρο ο πολυσυζητημένος γάμος της εγχώριας Showbiz! Δόθηκαν λεπτομέρειες

Πριν από μερικές μέρες η αγγελία για την αμοιβάια υπόσχεση  γάμου τους δημοσιεύτηκε στον «Φιλελεύθερο» και έκανε το γύρο της  Κύπρου. Ο γνωστός τραγουδιστής και η Κύπρια αγαπημένη του θα ανέβουν σύντομα τα σκαλιά του… δημαρχείου.

 

Ο γάμος όμως όπως δήλωσε ο 34χρονος τραγουδιστής δεν θα γίνει στο νησί μας αλλά στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα σε δήμο της Αττικής.

Ο λόγος για τον Ησαΐα Ματιάμπα και την σύντροφό του Βασιλική Καλανιώτη, την όμορφη νεαρή από τη Λάρνακα που μέσα στον Ιανουάριο θα περάσουν βέρες.

Ο τραγουδιστής  σε συνέντευξή του έδωσε λεπτομέρειες για το χαρμόσυνο γεγονός. Ανέφερε στην εφημερίδα REAL News: «Δεν νομίζω ότι θα κάνω έναν γάμο όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, ανοικτό στα media. Είναι ωραίο να χαίρονται οι άλλοι με την χαρά σου, αλλά αυτό αφορά τους κοντινούς σου ανθρώπους. Όπως συνηθίζω μέχρι τώρα και δεν δείχνω την προσωπική μου ζωή προς τα έξω, έτσι θα πράξω και σε αυτό», ξεκαθαρίζει, μιλώντας στην Real News, ο 34χρονος τραγουδιστής, ο οποίος θα τελέσει τον γάμο του με την Βασιλική Καλανιώτη, σε κλειστό κύκλο, τον Ιανουάριο.

 

Παράλληλα, δεν κρύβει πως νιώθει έτοιμος να αποκτήσει ένα παιδί: «νιώθω έτοιμος να δημιουργήσω οικογένεια εδώ και πάρα πολύ καιρό! Θέλω σύντομα να κάνω παιδί, αν και το θέμα δεν είναι μόνο να κάνεις παιδιά, αλλά να μπορείς να τα μεγαλώσεις σωστά. Καθώς περνούν τα χρόνια, ανακαλύπτεις ότι πρέπει να αγαπήσεις τον εαυτό σου και μετά να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο, να έχεις δοκιμαστεί μαζί του, για να φτάσεις στο σημείο να κάνεις οικογένεια».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top