Έληξε 0-0 αλλά τι σημασία έχει; Το Κυπριακό ποδόσφαιρο αιμορραγεί

Έληξε 0-0 αλλά τι σημασία έχει; Το Κυπριακό ποδόσφαιρο αιμορραγεί

Έπεσε η αυλαία σε άλλη μια μαύρη μέρα για το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Στο Τσίρειο δυστυχώς δεν ήταν πρωταγωνιστές οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων αλλά οι ανεγκέφαλοι οπαδοί.

 

ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ έπαιζαν μπάλα μέχρι τις 23:06(!) αλλά το αποτέλεσμα του παιχνιδιού δεν έχει καμία, μα καμία σημασία.

Τα όσα έζησαν και όσα είδαν οι φίλαθλοι που είτε βρέθηκαν στο γήπεδο της Λεμεσού ή έμειναν στον καναπέ και το παρακολούθησαν από την συνδρομητική τηλεόραση σίγουρα δεν ήταν ποδόσφαιρο αλλά «πόλεμος» φωτοβολίδων και ρίψης κροτίδων.

Ένας μικρός τραυματισμένος από κροτίδα οπαδών του ΑΠΟΕΛ,  ανεγκέφαλοι στον αγωνιστικό χώρο να δίνουν την δική τους (ηλίθια) μάχη και στην τελική ποιος ενδιαφέρεται για το αποτέλεσμα;

Πρωταθλητές της μιζέριας, πρωταθλητές της ντροπής , πρωταθλητές της ανοησίας. ΚΡΙΜΑ, ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙ ΚΥΡΙΟΙ.

 

ΣΤ. Σ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE