ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σταύρος Δημοσθένους: Οι αποδεσμεύσεις, το ματς με Ανόρθωση και… όλα όσα αφορούν τον Άρη

Σταύρος Δημοσθένους: Οι αποδεσμεύσεις, το ματς με Ανόρθωση και… όλα όσα αφορούν τον Άρη

O Πρόεδρος του Άρη Λεμεσού, Σταύρος Δημοσθένους, μίλησε το απόγευμα της Τετάρτης (13/12) στο ραδιόφωνο του Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα».

Ο ισχυρός άνδρας της «Ελαφράς Ταξιαρχία» σχολίασε την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του, μίλησε για τις αποδεσμεύσεις από το ρόστερ του Άρη, αλλά και γενικότερα αναφέρθηκε σε όλα όσα αφορούν τον Λεμεσιανό σύλλογο.

Δείτε όλα όσα είπε ο Σταύρος Δημοσθένους:

«Μας προβληματίζει, είναι κάτι που ξαναείπα. Είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα. Δυστυχώς κάθε χρόνο παλεύουμε και προσπαθούμε να δυναμώσουμε την ομάδα και ευελπιστούμε ότι στο τέλος θα πάνε τα πράγματα όπως τα θέλουμε».

«Αν δούμε απ’ την αρχή τη σεζόν, στο μόνο ματς που χάσαμε και δεν ήμασταν καλοί, ήταν αυτό με την ΑΕΚ. Στα άλλα χάναμε στο ένα γκολ διαφορά, με χαμένα πέναλτι στο 90’ και στο 87’, ή από τέρματα που δεχόμασταν στις καθυστερήσεις και όλοι αυτοί οι βαθμοί που δεν μαζέψαμε μας φέρνουν σε δύσκολη θέση σήμερα. Χάσαμε πολύτιμους βαθμούς αδικαιολόγητα. Δουλεύουμε και πιστεύουμε στον προπονητή μας. Δεν ήθελε κανείς να φύγει αυτός ο προπονητής, ειδικά οι παίκτες οι οποίοι τον αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή».

Για τους παίκτες που φεύγουν (Λεονάρντο, Νικολίτσα, Αλέξε, Μεντζέντοβιτς, Αουρέλιο) είπε: «Φεύγουν παίκτες μεγάλα ονόματα που δεν πρόσφεραν στην ομάδα μας και πλέον άλλαξε το κλίμα. Αν μπορούσε να έφευγαν είκοσι παίκτες, θα έφευγαν, και να παίζουμε με τα μωρά. Αυτοί που θα μείνουν θα βοηθήσουν σημαντικά. Θα είναι πιο δυνατή τώρα η ομάδα χωρίς αυτούς. Αυτοί που ήλθαν ως ονόματα μεγάλα, δεν πρόσφεραν τίποτα. Όταν κάποιο μεγάλο όνομα δεν προσφέρει στο γήπεδο, αυτός που τα δίνει όλα δικαιολογημένα αντιδρά και πέφτει περισσότερο η ψυχολογία του όταν δεν κερδίζουμε. Όταν ένας συμπαίκτης σου θεωρείται μισθοφόρος εσύ που παίζεις για τη φανέλα σου, δεν το δέχεσαι αυτό. Γνωρίζετε πολύ καλά πως έχουμε παίκτες που είναι κολλημένοι με τον Άρη και απέρριψαν προτάσεις από μεγαλύτερες ομάδες επειδή αγαπάνε την ομάδα».

Για το επόμενο ματς με την Ανόρθωση είπε: «Είμαι σίγουρος ότι το Σάββατο η Ανόρθωση θα έχει πολύ δύσκολο απόγευμα».

Για τον Νικόλα Εγγλέζου ο οποίος αποκτήθηκε ως δανεικός από την ΑΕΚ, πρόσθεσε: «Υπόγραψε ο Εγγλέζου και τη Δευτέρα θα είναι στις προπονήσεις μαζί μας. Αν δεν κινηθούμε να κλείσουμε νωρίς παίκτες στο τέλος θα πρέπει να παίξουμε εμείς και είμαστε σε ηλικία που δεν μπορούμε. Αν όλα πάνε καλά ο Νικόλας τη Δευτέρα θα είναι μαζί μας στις προπονήσεις. Απομένουν κάποια τυπικά με την ΑΕΚ όσον αφορά στο οικονομικό».

Για το φιλανθρωπικό χριστουγεννιάτικο event που διοργανώνει η διοίκηση του Άρη: «Έχουμε στις 23 Δεκεμβρίου ένα ωραίο φιλανθρωπικό event στις 11 το πρωί στο Τσίρειο. Θα έχει Άγιο Βασίλη για τα παιδιά. Πολλοί ποδοσφαιριστές από διάφορες ομάδες θα είναι παρών και θα φωτογραφηθούν με τα παιδιά και θα δίνουν αυτόγραφα. Θα παίξουν οι πρόεδροι ομάδων Α’ κατηγορίας, εναντίον παλαίμαχων ποδοσφαιριστών. Θα μαζευτούν παιδιά για τα άπορα παιδιά και θέλουμε να απολαύσουν αυτή την όμορφη γιορτή».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top