Ικανοποίηση…

Ικανοποίηση…

Μπορεί να χρειάστηκε η διαδικασία των πέναλτι για να δουν οι οπαδοί της Αλκής και της ΕΝΠ, που βρέθηκαν στο «Αμμόχωστος» ποια ομάδα θα εξασφάλιζε το εισιτήριο της πρόκρισης, όμως τελικά αυτοί που το χάρηκαν ήταν οι φίλοι της ΕΝΠ.

Μπορεί να μην βρέθηκαν μαζικά στο γήπεδο της Λάρνακας οι “βυσσινί”, όμως κι αυτοί οι λίγοι που έδωσαν το παρών τους πανηγύρισαν με την ψυχή τους μαζί με τους ποδοσφαιριστές του Αντρέ Πάους, την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκιές πάνω από τη Δικαιοσύνη συγκλονίζουν το κράτος - Οι καταγγελίες Δρουσιώτη και οι φόβοι του Νίκου Κληρίδη - Αποφασίζει το υπουργικό για ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Σκιές πάνω από τη Δικαιοσύνη συγκλονίζουν το κράτος - Οι καταγγελίες Δρουσιώτη και οι φόβοι του Νίκου Κληρίδη - Αποφασίζει το υπουργικό για ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Η υπόθεση που συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες την κυπριακή κοινωνία δεν είναι απλώς ακόμη ένα σκάνδαλο. Είναι μια δοκιμασία για την ίδια τη Δημοκρατία, τους θεσμούς και τη Δικαιοσύνη. Οι καταγγελίες που έφερε στο φως ο Μακάριος Δρουσιώτης, σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του δικηγόρου Νίκου Κληρίδη, αποκαλύπτουν ένα εκρηκτικό μείγμα διαφθοράς, φόβου και θεσμικών κενών που δεν μπορεί να αγνοηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE