Αύξησαν τη διαφορά επί της «Κυρίας» οι «τριφυλλοφόροι»!

Αύξησαν τη διαφορά επί της «Κυρίας» οι «τριφυλλοφόροι»!

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Ομόνοιας δίδεται ενημέρωση για τον αγώνα φούτσαλ της Ομόνοιας / Αρατάτ απέναντι στην Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

«Μια πολύ σημαντική νίκη πέτυχε απόψε η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ, η οποία επιβλήθηκε της Ανόρθωσης με 3-2, σε αγώνα για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Την αρχική πεντάδα αποτέλεσαν οι Σκαμπύλης, Βίκτορ, Πρέα, Σέζαρ και Ανδρέου (αρχηγός).

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στον αγώνα, πίεσε από την αρχή τον αντίπαλο και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 9’ με τον Βίκτορ, έπειτα από κάθετη πάσα του Πρέα. Τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 13’, οι «πράσινοι» πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Ανδρέου, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα. Η Ανόρθωση πίεσε για να πετύχει ένα γκολ πριν τη λήξη του ημιχρόνου, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε, καθώς οι φιλοξενούμενου πίεζαν για να ξαναμπούν στον αγώνα. Τελικά το 2-1 έγινε στο 25’, με την ομάδα της Ανόρθωσης να παίζει με flying goalkeeper για να ισοφαρίσει, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Ανδρέου στο 39’, ο οποίος σκόραρε σε κενή εστία για το 3-1. Το τελικό 3-2 έγινε αμέσως, μετά με την ομάδα μας να αστοχεί σε πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα.

Μετά την αποψινή νίκη η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ ανέβηκε στους 28 βαθμούς, παραμένοντας πρώτη. Παράλληλα, αύξησε τη διαφορά στους έξι βαθμούς από την ομάδα της Αμμοχώστου.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας είναι την ερχόμενη Πέμπτη (21/12) και πάλι εντός έδρας, με αντίπαλο τον Εθνικό Λατσιών».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.