ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιατρικό επιτελείο για… «Όσκαρ»: Έπαιξε με κομμένο χιαστό ο Αγραβάνης!

Ιατρικό επιτελείο για… «Όσκαρ»: Έπαιξε με κομμένο χιαστό ο Αγραβάνης!

Ο Δημήτρης Αγραβάνης αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Κόροιβο, έχοντας υποστεί ρήξη χιαστού, καθώς το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού δεν είχε διαγνώσει έγκαιρα τη σοβαρότητα του προβλήματος του.

Η είδηση του σοβαρού τραυματισμού του Δημήτρη Αγραβάνη σόκαρε τους φιλάθλους και την ομάδα του Ολυμπιακού, η οποία βιώνει ακόμα μία σοβαρή και πολύμηνη απώλεια μετά την ζημιά του Κιμ Τιλί.

Ο 23χρονος φόργουορντ υπέστη ρήξη χιαστού στο δεξί του γόνατο και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, με την απουσία του να αναμένεται να στοιχίσει ψυχολογικά αλλά και αγωνιστικά στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Βέβαια, η υπόθεση του Δημήτρη Αγραβάνη προκαλεί ερωτηματικά, καθώς ο νεαρός άσος αντιμετώπιζε ενοχλήσεις εδώ και αρκετό καιρό, αλλά παρ’ όλα αυτά αποφασίστηκε να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Stoiximan.gr Basket League με τον Κόροιβο. Τι ακριβώς συνέβη όμως;

Κοιτώντας το… χρονοδιάγραμμα της απουσίας του Δημήτρη Αγραβάνη, θα δει κανείς πως o νεαρός άσος χτύπησε στην αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ, που διεξήχθη στις 17/11.

Ο Αγραβάνης αποκόμισε ένα χτύπημα στο γόνατο και η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε λίγες ώρες μετά, έδειξε πως είχε υποστεί κάκωση έξω πλαγίου συνδέσμου.

Ο Αγραβάνης δεν αγωνίστηκε στα επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού (με Κολοσσό στη Stoiximan.gr Basket League και με Αρμάνι, Βαλένθια στην Euroleague), ενώ επέστρεψε για την αναμέτρηση με τον Κόροιβο (3/12), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Απέναντι στην ομάδα της Αμαλιάδας, ο Αγραβάνης αγωνίστηκε για 6:37″, ωστόσο λίγες μέρες αργότερα και πιο συγκεκριμένα την Τρίτη 6/12, ο 23χρονος φόργουορντ αποχώρησε από την προπόνηση με άμεση πλήξη επί δεξιού γόνατος και κάκωση τένοντα τετρακεφάλου (βάσει της επίσημης ενημέρωσης των «ερυθρόλευκων».

Έτσι, ο Αγραβάνης έμεινε εκτός αποστολής στις αναμετρήσεις με την Ρεάλ και την Μπάμπεργκ, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να ενημερώνει την επομένη του παιχνιδιού με τους Γερμανούς πως ο διεθνής άσος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Το ζητούμενο στη προκείμενη περίπτωση και αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι το γεγονός πως ο σοβαρός τραυματισμός του Αγραβάνη δεν διαπιστώθηκε έγκαιρα, αλλά χρειάστηκε να περάσει σχεδόν ένας μήνας για να υπάρξει ορθή διάγνωση.

Μάλιστα, αυτό δε συνέβη σε κάποιο τυχαίο σωματείο, αλλά σε ένα απόλυτα οργανωμένο club, στο οποίο οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έχουν επενδύσει πολλά εκατομμύρια τα τελευταία χρόνια.

Άλλωστε, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αγραβάνης αγωνίστηκε κόντρα στον Κόροιβο έχοντας ενοχλήσεις, οι οποίες δεν μπήκαν στο… κεντρικό κάδρο του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού εξαιτίας της γερής κράσης και της δύναμης που χαρακτηρίζει τον 23χρονο φόργουορντ.

Η κατάσταση της υγείας του μπορεί να μην επιδεινώθηκε (καθώς αναφερόμαστε σε πρόβλημα στο χιαστό), αλλά αν μη τι άλλο η καθυστέρηση της διάγνωσης προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά.

Ουσιαστικά, άπαντες πίστεψαν πως ο Αγραβάνης δεν έχει κάτι σοβαρό, όμως το τελικό αποτέλεσμα δείχνει πως ο διεθνής άσος θα μείνει στα… πιτς για το υπόλοιπο της σεζόν, προκαλώντας ακόμα ένα αγωνιστικό ζήτημα στον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους συνεργάτες του.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top