ΛΑΡΝΑΚΑ: Αρνείται ανάμιξη στα επεισόδια ο 26χρονος οπαδός του ΑΠΟΕΛ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αρνείται ανάμιξη στα επεισόδια ο 26χρονος οπαδός του ΑΠΟΕΛ

Αρνείται κάθε ανάμιξη στα επεισόδια ο νεαρός που συνελήφθη το Σάββατο 16/12, σε σχέση με τα έκτροπα που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο την Δευτέρα 11/12.

Πληροφορίες του ThemaOnline, αναφέρουν ότι ο 26χρονος οπαδός του ΑΠΟΕΛ που συνελήφθη στην Λάρνακα, δεν παραδέχεται οποιαδήποτε συμμετοχή.

Υπενθυμίζουμε ότι ο νεαρός, είναι ανάμεσα στα πρόσωπα τα οποία αναζητούσε η Αστυνομία, ενώ την Κυριακή αναμένεται ο 26χρονος να παρουσιαστεί ενώπιον του Δικαστηρίου.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον 26χρονο αλλά και για τα υπόλοιπα άτομα που αναζητούνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE