Εξελίσσονται σε «κατάρα» τα χαμένα πέναλτι…

Εξελίσσονται σε «κατάρα» τα χαμένα πέναλτι…

Και οι σπουδαιότεροι παίχτες στον πλανήτη, έχασαν και χάνουν πέναλτι. Είναι κανόνας αυτό. 

Για τη φετινή ΑΕΛ τα χαμένα πέναλτι, τείνουν να εξελιχθούν σε “κατάρα”. Με το χθεσινό του Λεάντρο Σίλβα, έγιναν τέσσερα στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Έχασε ένα στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα ο Αρουαμπαρένα (τον ψώνισε ο Βάλε), ενω ο Βάσκος επιθετικός είχε στείλει τη μπάλα έξω στο παιχνίδι με την Αλκή στο Τσίρειο. Εκείνο το χαμένο πέναλτι, δεν είχε κόστος, επειδή ομάδα νίκησε τους κυανέρυθρους. 

Πριν περίπου δυο εβδομάδες… κλότσησε την ευκαιρία να στείλει το παιχνίδι κυπέλλου με την Αγία Νάπα στην παράταση ο Ντόσσα Τζούνιορ. Τον “νίκησε” ο νεαρός τερματοφύλακας της ομάδας του τουριστικού θερέτρου. 

Παρουσιάζει ενδιαφέρον, ποιος παίχτης θα… πάρει τη μπάλα να εκτελέσει πέναλτι, στο επόμενο που θα κερδίσει το συγκρότημα του Μπρούνο Μπαλταζάρ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.