ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έπιασε τη Ντόρτμουντ στον ύπνο η Μπάγερν και την πέταξε εκτός κυπέλλου! (video)

Έπιασε τη Ντόρτμουντ στον ύπνο η Μπάγερν και την πέταξε εκτός κυπέλλου! (video)

Η Μπάγερν Μονάχου έχει πάρει πλέον τον αέρα της Μπορούσια Ντόρτμουντ και στο μεταξύ τους «Klassiker» για τους «16» του Κυπέλλου Γερμανίας την έστειλε… σπίτι με δύο γκολάρες στο πρώτο ημίχρονο (2-1)!

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά ήταν το πρώτο ημίχρονο της σύγκρουσης των δύο «μεγαθήριων» του γερμανικού ποδοσφαίρου, Μπάγερν Μονάχου και Μπορούσια Ντόρτμουντ, στην «Allianz Arena».

Μόλις στο 12ο λεπτό, ο Ζερόμ Μπόατενγκ άνοιξε το σκορ με δυνατή κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Χαμές Ροντρίγκες και φάση διαρκείας στα καρέ της ομάδας του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, για να έρθει το 2-0 στο 40′, όταν ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και ο Τόμας Μίλερ… έκρυψαν την μπάλα, με τον 28χρονο Γερμανό διεθνή μεσοεπιθετικό να την στέλνει να «αναπαυθεί» στα δίχτυα του Ρόμαν Μπούρκι με λόμπα από πλάγια θέση.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι ποδοσφαιριστές του Γιουπ Χάινκες έχασαν ευκαιρίες να διευρύνουν το προβάδισμα τους και στα τελευταία 25 λεπτά οι Βεστφαλοί τα έπαιξαν όλα για όλα, με κινητήριους μοχλούς τους Σίντζι Καγκάβα & Αντρέι Γιαρμολένκο, οι οποίοι συνεργάστηκαν εξαιρετικά στο 77ο λεπτό (ο Ιάπωνας διεθνής «χόρεψε» όλη την αντίπαλη άμυνα και έβγαλε σέντρα ακριβείας για να σκοράρει με κεφαλιά ο Ουκρανός μεσοεπιθετικός).

Ωστόσο, o 18χρονος Σουηδός Αλεξάντερ Ίσακ έχασε μοναδική ευκαιρία για την ισοφάριση στο 90+2′, με το 2-1 να παραμένει έως το σφύριγμα της λήξης και την Μπάγερν Μονάχου να παίρνει δίκαια τη νίκη και την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας.

Πηγή: sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top