ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποκλεισμός-σοκ για Γιουνάιτεντ στο Λιγκ Καπ, από την κόλαση στον παράδεισο η Τσέλσι! (vids)

Αποκλεισμός-σοκ για Γιουνάιτεντ στο Λιγκ Καπ, από την κόλαση στον παράδεισο η Τσέλσι! (vids)

Η Μπρίστολ Σίτι του Λουκ Στιλ έκανε το θαύμα της… Και τι θαύμα! Απέκλεισε τη Γιουνάιτεντ από τη συνέχεια του αγγλικού Λιγκ Καπ με νίκη 2-1 στις καθυστερήσεις!

Αυτό μπορεί να θεωρεί και ως χριστουγεννιάτικος μποναμάς, θαύμα, όπως –τέλοσπάντων- εκείνοι θελήσουν να χαρακτηρίσουν την μεγάλη τους επιτυχία απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Γιατί εάν ρωτήσει κανείς τους παίκτες της Μπρίστολ Σίτι ότι θα έπαιρναν τη νίκη απέναντι στους «κόκκινους διαβόλους» και τους απέκλειαν από τη συνέχεια του Λιγκ Καπ, ούτε κι εκείνοι δεν το πίστευαν.

Ειδικά εάν γνώριζαν και τον τρόπο με τον οποίο αυτή η πρόκριση ήρθε…

Όπως και να έχει η ΕΙΔΗΣΗ είναι μία… Η Μπρίστολ Σίτι, του Λουκ Στιλ νίκησε 2-1 τη Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοζέ Μουρίνιο, με ένα γκολ στις καθυστερήσεις και πέρασε αυτή στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 51ο λεπτό με τον Μπράιαν. Στο 58ο λεπτό ο Ιμπραϊμοβιτς ισοφάρισε για τη Γιουνάιτεντ η οποία στη συνέχεια αύξησε την πίεσή της.

Ο Λουκ Στιλ όμως δεν μπορούσε να νικηθεί από τους επιθετικούς της Γιουνάιτεντ (Ιμπραϊμοβιτς, Μαρσιάλ, Ράσφορντ) με τον Ρομέρο όμως να μην μπορεί να κάνει το ίδιο και στη φάση του δεύτερου λεπτού των καθυστερήσεων.

Εκεί ο Σμιθ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Γιουνάιτεντ και έδωσε τη νίκη 2-1 και την πρόκριση στη Μπρίστολ Σίτι.

 

Την Τσέλσι δεν θα την ισοφαρίζεις στο 90′!

Από την κόλαση στον παράδεισο… 14” δρόμος! Η Τσέλσι τιμώρησε την Μπόρνμουθ για την ισοφάριση στο 90′ και με την γκολάρα του Μοράτα, στην αμέσως επόμενη φάση (2-1), προκρίθηκε στους «4» του Λιγκ Καπ!

Την Τσέλσι δεν θα την ισοφαρίζεις στο 90'!

Ακόμη και στο Λιγκ Καπ, η Αγγλία είναι… Αγγλία!

Η Τσέλσι είδε την καταπληκτική, σε όλο το παιχνίδι, Μπόρνμουθ να ισοφαρίζει στο 90′, με τον Γκόσλινγκ, το γκολ του Γουίλιαν από το 13ο λεπτό, αλλά μόλις 14 δευτερόλεπτα μετά, οι… βασικοί, τιμώρησαν τα «κεράσια» για το… θράσος τους!

Έπειτα από φοβερή ενέργεια, ο Μοράτα έκανε τακουνάκι για τον Εντέν Αζάρ, ο Βέλγος τού ξαναγύρισε την μπάλα με τον ίδιο τρόπο(!) και ο Ισπανός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-1, και τους Λονδρέζους στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ!

 

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top