ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεγάλο μπέρδεμα στην ΚΟΠ… (Κύπελλο – πρωτάθλημα)

Μεγάλο μπέρδεμα στην ΚΟΠ… (Κύπελλο – πρωτάθλημα)

Το γεμάτο πρόγραμμα των ομάδων μέσα στον Ιανουάριο, δημιουργεί μεγάλο μπέρδεμα όσον αφοράν τις ημερομηνίες τις οποίες θα διεξαχθούν οι αγώνες της β’ φάσης του κυπέλλου Coca – Cola.

Το μεγαλύτερο θέμα δημιουργείται με τον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα, με τις δύο ομάδες μέτα την διακοπή των Χριστουγέννων να έχουν συνεχόμενες υποχρεώσεις (θα έχουν και τα παιχνίδια του πρωταθλήματος που αναβλήθηκαν), αλλά και οι εμβόλιμες αγωνιστικές λόγω εκλογών, επηρεάζουν τις ημερομηνίες για το κύπελλο.

Με αυτό το δεδομένο, η ΚΟΠ αναμένεται ότι θα αργήσει να ανακοινώσει το πρόγραμμα των αγώνων κυπέλλου (ίσως γινεί μετά τις εορτές), έτσι ώστε να ψάξει να βρεί διαθέσιμες  ημερομηνίες για να βολευτούν όλα τα παιχνίδια των ομάδων, σε κύπελλο αλλά και σε πρωτάθλημα.

Πάντως με βάση το πρόγραμμα που έχουμε ενώπιον μας, κενές Τετάρτες δεν υπάρχουν (κυρίως) για τον Απόλλωνα, επομένως ίσως το πρώτο του παιχνίδι με τον Οθέλλο Αθηαίνου να παιχτεί μέσα στον Φεβρουάριο.Όσον αφορά τον ΑΠΟΕΛ, ένα από τα παιχνίδια του κυπέλλου με Ερμή θα το δώσει τον Ιανουάριο, όμως ο επαναληπτικός θα γίνει αναγκαστικά τον αμέσως επόμενο μήνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top