ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα ανάκληση προϊόντων από την γαλλική LACTALIS - Έρευνες και στην κυπριακή αγορά

Νέα ανάκληση προϊόντων από την γαλλική LACTALIS - Έρευνες και στην κυπριακή αγορά

Οι Υγειονομικές Υπηρεσίες πληροφορούν το κοινό ότι η Γαλλική εταιρεία παρασκευής του βρεφικού γάλατος LACTALIS, σε συνέχεια ερευνών με τις γαλλικές αρχές , αποφάσισε να προβεί σε επιπρόσθετη ανάκληση προϊόντων, μετά την ανάκληση συγκεκριμένων προϊόντων την περασμένη εβδομάδα.

Οι Υγειονομικές Υπηρεσίες σε ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν ότι προβαίνουν σε ελέγχους με σκοπό να διερευνηθεί κατά πόσο τα προϊόντα που βρίσκονται στο νέο κατάλογο έχουν κυκλοφορήσει και στην κυπριακή αγορά. Επιπρόσθετα, παρακολουθείται το Σύστημα Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF) και σε περίπτωση που προκύψουν νεότερες πληροφορίες, το Υπουργείο Υγείας θα επανέλθει με νέα ανακοίνωση για το θέμα.

Ο κατάλογος των νέων προϊόντων που ανακαλούνται είναι στον εξής σύνδεσμο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Φόβοι για εμπλοκή βρεφικού γάλακτος σε περιστατικά σαλμονέλωσης - Αποσύρεται από την αγορά - Παράχθηκε από συγκεκριμένο εργοστάσιο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΒΡΕΦΙΚΑ ΓΑΛΑΤΑ: Στη δημοσιότητα λίστα με αυτά που ανακαλούνται – Επαγρυπνούν οι Υγειονομικές Υπηρεσίες της Κύπρου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top