Συμβολική η επίσκεψη του Προέδρου στη Σαουδική Αραβία

Συμβολική η επίσκεψη του Προέδρου στη Σαουδική Αραβία

Την πρώτη επίσκεψη Κύπριου Προέδρου στη Σαουδική Αραβία θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος θα βρίσκεται εκεί στις 2 Ιανουαρίου.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος θα συνοδεύεται στο Ριάντ από τους Υπουργούς Εξωτερικών, Ενέργειας, Άμυνας και Μεταφορών. Θα τον συνοδεύει επίσης και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Οι επαφές του Προέδρου της Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθούν την επόμενη ημέρα της άφιξής του, δηλαδή στις 3 Ιανουαρίου.

Κυβερνητικοί κύκλοι είπαν στο ΚΥΠΕ ότι η επίσκεψη είναι σημαντική και συμβολική καθώς είναι η πρώτη επίσκεψη Κύπριου Προέδρου στη χώρα. Το πρόγραμμα των επαφών του Προέδρου θα συγκεκριμενοποιηθεί αργότερα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE