Συμβολική η επίσκεψη του Προέδρου στη Σαουδική Αραβία

Συμβολική η επίσκεψη του Προέδρου στη Σαουδική Αραβία

Την πρώτη επίσκεψη Κύπριου Προέδρου στη Σαουδική Αραβία θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος θα βρίσκεται εκεί στις 2 Ιανουαρίου.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος θα συνοδεύεται στο Ριάντ από τους Υπουργούς Εξωτερικών, Ενέργειας, Άμυνας και Μεταφορών. Θα τον συνοδεύει επίσης και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Οι επαφές του Προέδρου της Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθούν την επόμενη ημέρα της άφιξής του, δηλαδή στις 3 Ιανουαρίου.

Κυβερνητικοί κύκλοι είπαν στο ΚΥΠΕ ότι η επίσκεψη είναι σημαντική και συμβολική καθώς είναι η πρώτη επίσκεψη Κύπριου Προέδρου στη χώρα. Το πρόγραμμα των επαφών του Προέδρου θα συγκεκριμενοποιηθεί αργότερα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE