ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη από μικρό φίλο του Ολυμπιακού!

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη από μικρό φίλο του Ολυμπιακού!

***Η στήλη είναι φανταστική κρύβοντας όμως πραγματικότητες. Διαβάστε το γράμμα φίλου του Ολυμπιακού στον Άγιο Βασίλη και σιγά-σιγά θα διαβάσετε για όλες τις ομάδες κάτι παρόμοιο…

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη

Εμ! Πάει ένας χρόνος να τα πούμε, τι γίνεται; Ναι εμείς επιστρέψαμε στην πρώτη κατηγορία και είναι αλήθεια ότι δεν μπορούμε να έχουμε και πολλά παράπονα από σένα τα τελευταία χρόνια…

Αν και άργησες να μας φέρεις αυτό που σου ζητήσαμε, το οποίο ήταν η άνοδος στην πρώτη κατηγορία, φέτος μας το έφερες, και δεν μπορούμε να στο κρύψουμε το πόσο πολύ το εκτιμούμε αυτό από εσένα Άγιε μου Βασίλη.

Ο Ολυμπιακός μας, αυτή την στιγμή επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια και είναι γεγονός ότι εκεί θέλει να παραμείνει και στα επόμενα χρόνια.

Ξέρουμε ότι στο πρωτάθλημα με ομάδες μεγαλύτερες από την δική μας δεν μπορούμε να ζητήσουμε και πάρα πολλά, αλλά τουλάχιστον θέλουμε να κάνουμε μια αξιοπρεπέστατη πορεία, διεκδικώντας κάθε χρόνο ότι καλύτερο μπορούμε.

Την άνοδο μας την έφερες και μας έκανες χαρούμενους, αυτό που μας λείπει τώρα και θέλουμε να σου ζητήσουμε είναι να αποφύγουμε το οποιοδήποτε εμπάργκο για να μπορέσουμε να ενισχυθούμε.

Δεν είναι ότι θέλουμε να είμαστε, καθόλου μα καθόλου υπερβολικοί, αλλά αν μπορέσεις να μας φέρεις και ποδοσφαιριστές στην ομάδα μας, οι οποίοι θα σηκώσουν την ομάδα μας στις πλάτες τους για να κρατηθεί στην κατηγορία, αυτό θα μας έκανε διπλά χαρούμενους.

Και για να μην ξεχνιόμαστε να φέρεις υπομονή στον Πρόεδρο της ομάδας μας, τον Κώστα Σεραφείμ που εδώ και χρόνια «τρώει» τις μέρες του για το καλό αυτού του σωματείο, αλλά και στον κόσμο μας που ότι κι αν έζησε παραμένει πιστός σε αυτή την ομάδα.

Ελπίζω να μην σου ζητήσαμε πολλά, Άγιε μου Βασίλη! Γι αυτή την χρονιά θα αρκεστούμε και με τα λίγα, που δεν είναι άλλο από το να μου φέρεις  την παραμονή στην κατηγορία… αλλά να ξέρεις ότι στα επόμενα χρόνια θα σου ζητήσουμε ακόμη περισσότερα από αυτά!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Τέσσερις συλλήψεις στη Λεμεσό: Toυς τσάκωσαν με την «πραμάτεια» τους - Ανάμεσα τους γυναίκα

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top