ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θα τρέχει με 60 ο Μερκής!

Θα τρέχει με 60 ο Μερκής!

Ήρθε στον Αρχάγγελο τον Ιανουάριο του 2016 και μέσα από την εξαιρετική του αγωνιστική παρουσία βοήθησε στην κατάκτηση του τίτλου.

Ακολούθησε μια ακόμα γεμάτη χρονιά στον ΑΠΟΕΛ και έχοντας επίσης σημαντική συνεισφορά κατέκτησε τον τίτλο.

Φέτος μπορεί να μην ξεκίνησε βασικός όμως οι ανάγκες έφεραν και πάλι στον Γιώργο Μερκή στις βασικές επιλογές. Πόσο μάλλον τώρα με τον τραυματισμό Ρουέδα ο οποίος φέρνει τον Κύπριο διεθνή ξανά στις πρώτες επιλογές του Γιώργου Δώνη.

Όποτε χρειάστηκε ήταν κάτι περισσότερο από θετικός βοηθώντας τα μέγιστα με το πάθος, τον τσαμπουκά και την αγωνιστική του συμπεριφορά.

Κόντρα στον Άρη ο Γιώργος Μερκής εκτός απροόπτου θα συμπληρώσει 60 συμμετοχές με την γαλαζοκίτρινη φανέλα.

Φέτος μετρά ήδη 18 συμμετοχές και 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τον 33χρονο διεθνή αμυντικό να έχει για τα καλά εγκατασταθεί στον Αρχάγγελο και είναι έτοιμος να κλείσει όταν ο ίδιος αποφασίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ.

Συνολικά έχει 59 συμμετοχές, 4 τέρματα και 1 ασίστ με τις εμφανίσεις του να έχει αναγκάσει τους διοικούντες να του χαρίσουν ένα ακόμα συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι δένοντας τον μέχρι τον Μάιο του 2019 στον Αρχάγγελο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top