«Ωριμάζει» η επιστροφή του Γιαννιώτα!

«Ωριμάζει» η επιστροφή του Γιαννιώτα!

Κάθε μέρα που περνάει φέρνει τον Γιάννη Γιαννιώτα πιο κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Στου Ρέντη (και στην Πλατεία Αλεξάνδρας βεβαίως, βεβαίως) υπάρχει θετικό report για τον διεθνή μεσοεπιθετικό και τείνει να ωριμάσει η ιδέα να «σπάσει» ο δανεισμός του στην Βαγιαδολίδ και να γυρίσει στη «μάνα του λόχου» έξι μήνες νωρίτερα και όχι το προσεχές καλοκαίρι.

Ο 24χρονος παίκτης έχει γράψει στο κοντέρ 13 συμμετοχές και 3 γκολ την τρέχουσα σεζόν με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας, ενώ μετράει τρεις αποτυχημένες προσπάθειες καθιέρωσης στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων».

Πηγή: marca-sl.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παραιτήθηκε ο Χαραλάμπους μετά το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να εργαλειοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία»

Παραιτήθηκε ο Χαραλάμπους μετά το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να εργαλειοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία»

Με δημόσια τοποθέτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, δημοσιοποίησε την παραίτηση του. Παρεμβαίνει για πρώτη φορά μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι πρόσφατες εξελίξεις και οι αναφορές που είδαν το φως της δημοσιότητας, ξεκαθαρίζοντας τη στάση του και απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται ο ίδιος και η Κυβέρνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE