ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξανά δανεικός ο πρώην παίκτης της Νέας Σαλαμίνας

Ξανά δανεικός ο πρώην παίκτης της Νέας Σαλαμίνας

Τη φανέλα του Πανσερραϊκού θα φορέσει ξανά ο Γιώργος Κάκκο, ο οποίος παραχωρείται ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε ότι ο νεαρός Αλβανός μέσος αποχώρησε πρόσφατα από τη Νέα Σαλαμίνα, όπου επίσης είχε παραχωρηθεί ως δανεικός από τον “Δικέφαλο του Βορρά”.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του sdna.gr:

Τη φανέλα του Πανσερραϊκού θα φορέσει ξανά ο Γιώργος Κάκκο, ο οποίος παραχωρείται από τον ΠΑΟΚ.

Ο 21χρονος μέσος αποχώρησε πρόωρα από την κυπριακή Νέα Σαλαμίνα όπου είχε δοθεί δανεικός από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι κι αναμένεται να επιστρέψει σε… γνώριμα λημέρια.

Όπως ενημέρωσε ο Πανσερραϊκός μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook, η συμφωνία με την πλευρά του παίκτη είναι προ των πυλών.

«Αν κάνετε ησυχία θα ακούσετε κάτι στο τζάκι… Η επιστροφή της περσινής αποκάλυψης των Λιονταριών και της Football League βρίσκεται κοντά. Θετικότατο κλίμα στις συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές για το comeback του Γιώργου Κακκο στον Λάκκο των Λεόντων με τα τυπικά να απομένουν για την ολοκλήρωση. #πουλέν», έγραψαν οι Σερραίοι.

Ο νεαρός Αλβανός άσος μέτρησε 26 συμμετοχές (5 γκολ) πέρυσι με τον Πανσερραϊκό στη Football League, ενώ στην Κύπρο έπαιξε σε οχτώ παιχνίδια (3 βασικός).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top