Τα γενέθλια που 'έφτιαξαν' την μέρα της Ευριπίδου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα γενέθλια που 'έφτιαξαν' την μέρα της Ευριπίδου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με το δεξί καλωσόρισε το 2018 η οικογένεια της Κωνσταντίνας Ευριπίδου. 

Η παρουσιάστρια του TvOne μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram στιγμές από τα γενέθλια του αδεφλού της κόρης της Αριάδνης. 

Ο Έκτορας Αλεξάνδρου, την Τρίτη, 2 Ιανουαρίου έκλεισε τα 7α του γενέθλια και τα γιόρτασε μαζί με τους φίλους του, αλλά και την μικρή του αδελφούλα. 

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instastories της, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου σχολίασε: "Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται".

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία τα δυο αδελφάκια αγκαλιάζονται σφιχτά, κάνοντας την παρουσιάστρια του Αρχαγγέλου τρισευτυχισμένη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE