ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκινούν οι παίκτες του Μιτόσεβιτς: «Μας αποκαλούσε ‘παιδιά του’»

Συγκινούν οι παίκτες του Μιτόσεβιτς: «Μας αποκαλούσε ‘παιδιά του’»

Σαν κεραυνός εν αιθρία «έσκασε» η είδηση για τον ξαφνικό χαμό του Ντούσαν Μιτόσεβιτς ο οποίος υπηρέτησε από το πόσο του προπονητή ομάδες του νησιού μας.

Ο Σέρβος τεχνικός φυσικά κατάφερε να συνδέσει το όνομα του με την «χρυσή» εποχή της Ανόρθωση, στην οποία κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα της Αμμοχώστου στην κατάκτηση 4 συνεχόμενων τίτλων (1997-2000) μεταξύ αυτών και σε ένα νταμπλ (1997-98).

Ως γνωστόν ο Μιτόσεβιτς έργαστηκε στην Ανόρθωση από το 1996 μέχρι και το 2001 και αρκετοί ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκαν μαζί του υπό τις οδηγίες του έχουν να λένε τα καλύτερα.

Το Themasports.com, επικοινώνησε με πρώην ποδοσφαιριστές του Βαρωσιώτικου συλλόγου που δούλεψαν με τον Σέρβο τεχνικό κι άνοιξαν πραγματικά την καρδιά τους.

Μάλιστα κάποιοι εξ αυτών μέσα από τα λόγια τους δεν έκρυψαν την συγκίνηση τους και την θλίψη τους για τον αδόκητο χαμό ενός πατέρα, φίλου και προπονητή όπως καλά τον χαρακτήρισαν.

Δείτε όλα όσα δήλωσαν πρώην παίκτες της Ανόρθωσης στο ThemaSports.com

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top