ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Απεβίωσε στο τιμόνι με την γιαγιά του συνοδηγό – «Ένας άγγελος…» – Η παράκληση της οικογένειας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Απεβίωσε στο τιμόνι με την γιαγιά του συνοδηγό – «Ένας άγγελος…» – Η παράκληση της οικογένειας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγική απώλεια για οικογένεια από την Λάρνακα.

Του Φάνη Μακρίδη

Ένας αγαπητός νέος στην πόλη του Ζήνωνα, ο 35χρονος Ζαχαρίας Αντώναρος, απεβίωσε αιφνιδίως βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του και τους φίλους του.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε την Παρασκευή (01/12) υπό ιδιάζουσες περιστάσεις. Πιο συγκεκριμένα ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του με συνοδηγό την γιαγιά του στο χωριό Κλαυδιά στην Λάρνακα, έχασε τις αισθήσεις του.

Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή του ThemaOnline, γύρω στις 16:30 το απόγευμα μετέβη αστυνομικός στην οδό Ρήγα Φεραίου (χωματόδρομος), όπου αντίκρισε τον 35χρονο να είναι αναίσθητος έξω από το αυτοκίνητό του. Η 91χρονη γιαγιά του Αντώναρου ήταν συνοδηγός όπως σημειώσαμε και είχε ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Ο Αντώναρος φέρεται να έχασε τις αισθήσεις του ενώ οδηγούσε. Το όχημα κινήθηκε δεξιά και στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε σε μικρό ανάχωμα και μεταλλικό πάσαλο.

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου έγιναν προσπάθειες ανάνηψης. Ο θάνατός του πιστοποιήθηκε στις 17:42 το απόγευμα από τον επί καθήκοντι ιατρό.

Στο άκουσμα του νέου οι οικείοι του βυθίστηκαν στη θλίψη. Ενδεικτικό είναι και το μήνυμα που έγραψε ο αδερφός του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Τόσο ξαφνικά, δεν το χωράει ο νους μας. Να’ ξέρες πόσο πόνο νιώθουμε. Ήσουν ένα λεβεντόπαιδο, ήσουν το στήριγμα μου. Πώς μπόρεσες να μας αφήσεις; Ένας άγγελος και Τελικά πήγες στους αγγέλους. Πώς θα το αντέξουμε; Πώς μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα; Θα είσαι πάντα στις καρδιές μας και στο μυαλό μας. Ό,τι και να πω είναι λίγο. Αιώνια σου ή μνήμη αγάπη μου και είμαι σίγουρος ότι ο Θεός θα σε προσέχει. Σε παρακαλώ από εκεί που θα βρίσκεσαι να στέλνεις δύναμη στους γονείς μας».

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του θα διενεργηθεί την Κυριακή (03/12).

Μετά από παράκληση κοντινών του προσώπων, δημοσιεύσουμε και λεπτομέρειες γι ατην κηδεία του που θα τελεστεί τη Δευτέρα (04/12) από τον Ιερό ναό Αποστόλου Ανδρέα στις Καμάρες, η ώρα 11:00, ενώ η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Αγίου Γεωργίου. Οι οικείοι του θα δέχονται συλλυπητήρια η ώρα 10:00 πριν την νεκρώσιμη ακολουθία.

Παράκληση των συγγενών όπως αντί στεφάνων, γίνονται εισφορές για την εκκλησία.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top