ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Τζίμης, τα κιλά της φανέλας και η μεταμόρφωση…

Ο Τζίμης, τα κιλά της φανέλας και η μεταμόρφωση…

Φάνηκε και στην ζωντανή μετάδοση, αλλά και στις φωτογραφίες, ότι ο Δημήτρης Χριστοφή, δεν… έβγαζε τον ίδιο ενθουσιασμό με τους συμπαίχτες του. Κατά τους πανηγυρισμούς των τερμάτων της Ομόνοιας, στην ψεσινή συνάντηση με την Αλκή.  

Το εξήγησε κι ο ίδιος, μιλώντας στη κάμερα της Cytavision, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα: “Ο λόγος που δεν πανηγύρισα τα γκολ είναι γιατί ξέρω την κατάσταση και τη θέση μας και δεν έχουμε λόγους για πανηγύρια. Να ξέρει ο κόσμος πως αντιλαμβανόμαστε πως δεν αξίζει η Ομόνοια την 7η θέση. Είμαι χρόνια εδώ και σίγουρα ξέρω πολύ καλά”.

Ο διεθνής άσος φρόντισε να υπενθυμίσει, ότι αυτός κι αν ξέρει πόσο βαριά είναι η φανέλα με το τριφύλλι. Το ψεσινό του μήνυμα του Τζίμη, πηγαίνει φυσικά και στους υπόλοιπους παίχτες. Κυρίως αυτούς που ήρθαν το περασμένο Καλοκαίρι, οι οποίοι πρέπει να καταλάβουν ότι για να πιστέψει ο κόσμος παραπάνω την ομάδα, θα πρέπει να σημειώσουν επιτυχίες σε παιχνίδια ντέρμπι.

Και το σημαντικότερο να καταφέρουν να την πάνε ακόμα πιο ψηλά την ομάδα. Τα πράγματα παραμένουν δύσκολα, για να προλάβουν οι πράσινοι το τρένο της Ευρώπης μέσω του πρωταθλήματος. Για να τα καταφέρουν, θα πρέπει να μεταμορφωθούν σε “τρελό φορτηγό” μέχρι τον Μάιο που ολοκληρώνεται ο μαραθώνιος. 

Πάντως ο Τζίμης θα λείψει από την ομάδα στο επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο αρχηγός του τριφυλλιού, συμπλήρωσε 3 κίτρινες. Όσοι δεν είδαν το χθεσινό παιχνίδι με την Αλκή, ήταν ο δημιουργός του πρώτου και του τρίτου γκολ.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου του Ιρανού προέδρου - «Δεν υπάρχει ίχνος ζωής»

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Δεν φεύγει η σκόνη από την ατμόσφαιρα - Μέχρι πού θα φτάσει ο υδράργυρος σήμερα



Ιράν: Νεκρός ο πρόεδρος Ραϊσί και ο υπουργός Εξωτερικών - Το ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας

Ιράν: Νεκρός ο πρόεδρος Ραϊσί και ο υπουργός Εξωτερικών - Το ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας

Τον θάνατο του προέδρου του Ιράν, Εμπραχίμ Ραϊσί και του υπουργού Εξωτερικών της χώρας, Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν, ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας λίγη ώρα μετά τον εντοπισμό των συντριμμιών του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν και το οποίο συνετρίβη το απόγευμα της Κυριακής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top