Ο Τζίμης, τα κιλά της φανέλας και η μεταμόρφωση…

Ο Τζίμης, τα κιλά της φανέλας και η μεταμόρφωση…

Φάνηκε και στην ζωντανή μετάδοση, αλλά και στις φωτογραφίες, ότι ο Δημήτρης Χριστοφή, δεν… έβγαζε τον ίδιο ενθουσιασμό με τους συμπαίχτες του. Κατά τους πανηγυρισμούς των τερμάτων της Ομόνοιας, στην ψεσινή συνάντηση με την Αλκή.  

Το εξήγησε κι ο ίδιος, μιλώντας στη κάμερα της Cytavision, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα: “Ο λόγος που δεν πανηγύρισα τα γκολ είναι γιατί ξέρω την κατάσταση και τη θέση μας και δεν έχουμε λόγους για πανηγύρια. Να ξέρει ο κόσμος πως αντιλαμβανόμαστε πως δεν αξίζει η Ομόνοια την 7η θέση. Είμαι χρόνια εδώ και σίγουρα ξέρω πολύ καλά”.

Ο διεθνής άσος φρόντισε να υπενθυμίσει, ότι αυτός κι αν ξέρει πόσο βαριά είναι η φανέλα με το τριφύλλι. Το ψεσινό του μήνυμα του Τζίμη, πηγαίνει φυσικά και στους υπόλοιπους παίχτες. Κυρίως αυτούς που ήρθαν το περασμένο Καλοκαίρι, οι οποίοι πρέπει να καταλάβουν ότι για να πιστέψει ο κόσμος παραπάνω την ομάδα, θα πρέπει να σημειώσουν επιτυχίες σε παιχνίδια ντέρμπι.

Και το σημαντικότερο να καταφέρουν να την πάνε ακόμα πιο ψηλά την ομάδα. Τα πράγματα παραμένουν δύσκολα, για να προλάβουν οι πράσινοι το τρένο της Ευρώπης μέσω του πρωταθλήματος. Για να τα καταφέρουν, θα πρέπει να μεταμορφωθούν σε “τρελό φορτηγό” μέχρι τον Μάιο που ολοκληρώνεται ο μαραθώνιος. 

Πάντως ο Τζίμης θα λείψει από την ομάδα στο επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο αρχηγός του τριφυλλιού, συμπλήρωσε 3 κίτρινες. Όσοι δεν είδαν το χθεσινό παιχνίδι με την Αλκή, ήταν ο δημιουργός του πρώτου και του τρίτου γκολ.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE