ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άγριος καβγάς μεταξύ στρατιωτών - 19χρονος στο νοσοκομείο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άγριος καβγάς μεταξύ στρατιωτών - 19χρονος στο νοσοκομείο

Στα χέρια πιάστηκαν δυο στρατιώτες σε στρατόπεδο στη Λευκωσία την Τρίτη 02/01, με αποτέλεσμα ο ένας να καταλήξει στο Νοσοκομείο .

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το περιστατικό σημειώθηκε σε στρατόπεδο της Λευκωσίας το πρωί της Τρίτης 02/01.

Συγκεκριμένα 19χρονος στρατιώτης ενώ βρίσκονταν στο κέντρο ψυχαγωγίας μονάδας (ΚΨΜ) δέχθηκε επίθεση από 20χρονο φαντάρο.

Σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, ο 20χρονος φέρεται πως κτύπησε τον 19χρονο με τα χέρια του στο πρόσωπο και στο λαιμό.

Ακολούθως ο 19χρονος μεταφέρθηκε στο στρατιωτικό νοσοκομείο και μετά στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Ο 19χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία ενώ από τις εξετάσεις διαφάνηκε πως νεαρός φέρει μώλωπες και εκδορές στο πρόσωπο.

Να σημειώσουμε πως  ο 20χρονος εξετάστηκε και αυτός ο οποίος όμως δεν φέρει κακώσεις πάρα μόνο ένα μώλωπα στην πλάτη.

Για την εν λόγω υπόθεση λήφθηκαν καταθέσεις ενώ οι εξετάσεις από την Αστυνομία συνεχίζονται.

Ι.Μάντζιηπα 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE