«Απόλαυσα τη συμμετοχή μου και νιώθω πολύ καλά»

«Απόλαυσα τη συμμετοχή μου και νιώθω πολύ καλά»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, ο Ισπανός ακραίος αμυντικός της ΑΕΚ, Κάρλες Σόρια, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην αρχική ενδεκάδα!

Αναλυτικά οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

«Είμαι χαρούμενος που αγωνίστηκα και βοήθησα την ομάδα μου. Δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις και περίμενα την ευκαιρία. Απόλαυσα τη συμμετοχή μου και νιώθω πολύ καλά.

Σήμερα έπρεπε να κερδίσουμε, τα καταφέραμε και τώρα θα ξεκινήσουμε προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με την Ανόρθωση. Αν θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, θα πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Απτά αποτελέσματα από την κυβερνητική πολιτική για το Στεγαστικό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Απτά αποτελέσματα από την κυβερνητική πολιτική για το Στεγαστικό

Η πολιτική της Κυβέρνησης για το Στεγαστικό, ανέφερε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στηρίζεται σε ένα ολοκληρωμένο πλάνο και υπάρχουν απτά αποτελέσματα.